Цитирай Първоначално написано от sonoftruth
аз като бях малък и момичета от класа ми в училище се чудеха защо често им гледам краката... , което ще рече , че съм си бил такъв още от малък . според мен да целуваш краката на момичето с което си е израз на любов . Също така е нещо като предсексуална игра , която действа успокойтелно и възбуждащо. Задължителна е при някои зодии за да се получи един добър и чувствен секс след това. Проблемът е явно тук малко хора разбират това . Разбира се няма да отрека , че в много случай произлиза от това , че човека обича да бъде доминиран сексуално , а не да доминира. Някои хора така са направени , повечето могат да участват и в двете роли. Много мъже и жени по света практикуват фоот фетиш, е само, че някои не си признават, все пак това е нещо напълно нормално. Дами не се притеснявайте да опитате очаква ви един твърд мъж
.
Не бих казал, че произлиза от някакво желание човека да бъде доминиран. Аз не обичам да бъда доминиран. Сега вярно е, че в повечето порнаци с фуут фетиш мъжа е в подчинителна поза (foot worship), но в реалността рядко е така.

Иначе и аз съм така от малък. Дори от както се помня.

Момичетата, които се осмелят да го пробват, задължително ще искат пак. Няма начин да не им хареса.