- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Миро - Губя Контрол Когато..
Какво мислите за песента?Направих темата за да кажа колко много ми въздейства..Просто като я чух не знам какво ми стана..Да лигаво е,но наистина скоро не бях слушала песен която да ме просълзи и да ме накара да се чувствам така..Страхотна е..
Ето и линк ---> http://www.vbox7.com/play:50ab262c
Да очаквах такива коментари ии чесно казано разбирам щото наистина е лигаво и смешно,ама просто изведнъж ми прещрака като я чух тая песен и за тва реших да си кажа..Първоначално написано от TellMeYourName
Сори за тъпата тема ..
Ремикса повече ми харесва![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ми слушала съм я песента - харесва ми и на мене, слушай обаче ремикса по - готин е
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ремикса по ми харесва ,ама от новия му албум нирваната най си ме кефи![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Много нежна песен,харесва ми.
Особено текста.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
и мене ремикса повече ме кефи,иначе тази песен е уникалнааа
Нищо лично към бат Мирко, ама... не струваПък и точно на него, с тази сексуална ориентация, би му отивало да пее "Губя контрол на сфинктера си, когато теб те няма..."
Извинете ме за цинизмите
.
Песента е много добра.
^И клипа с целуващите се гейове също е готин.![]()
Въпреки че съм толерантна, някак си се стреснах докато небрежно полузаспала гледах клипа й по Сити и изведнъж хоп! некви се мляскат...
Някак си... двойно ми е мнението, защото хем ме кефят гейове по принцип, хем не особено и... пф : D
А песента не ми хареса, но така или иначе песни от 1во слушане рядко ми харесват...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Mooo6no
Суетата.Моят любим грях.