- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Правене на Емовска прическа
Ми значи пъхаш главата в кенефа и пускаш водата![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Харесай си някой от тези дето пусна kapinka, изпринти и покажи на фризьора![]()
Първоначално написано от kapinka
![]()
![]()
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Ако питаш мен, да си "емо" вече не е на мода, а границата между това да станеш жалко подобие на педерас с бритон е много тънка.Първоначално написано от Vesk0u
![]()
Но ако си решил наистина да направиш промяна в себе си-никой тук не може да ти каже "не бива", "не е хубаво", "избора ти не е правилен".
Давай смело, пък дано резултата ти хареса.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
10x на мацката, която се е постарала и е отделила времето да ми намери прически, само че тия дето си ми ги дала са фешъни (чалгари) а не емотаАз по скоро търся емовски или сийн, но пак МНОГО ти благодаря!
А Buffalo88, я да те питам нещо. Кажи ми: "Със сирене, или Сирене със?"
Трънал да ми става ЕМО (емоционално малтретиран олигофрен) и да ми се обяснява колко е уменПървоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
Много знаеш ти
![]()
![]()
![]()
Преди да обиждаш другите се погледни на какво приличаш и мисля,че не тя,а ти си някво комплексирано 12 - 13-годишно лапе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 15 (почти 16) съм. Е аз кой съм обиждал МА?! Пуснах една тема и въпросът беше повече от ясен. А тоя 12 годишен киек почнал и от политика да ми се интересува, ама нито пише на кирилица, нито пък е прочел за това, което си го слага като подпис ама те - големия комунист. Ей лайно такова имаш нет - влез в Wikipedia и тогава ми пиши за комунизъм и капитализъм!Първоначално написано от malka_sladkka
Ама кажете ми сериозно вие ЗЛЕ ли сте или кво?!?! Минало ми е през главата да си правя емовска прическа и вие още от сега почвате с псувните и обидите?!?! WTF??? Иначе в момента съм с къса коса и си се обличам напълно нормално.
Мен пък момчетата емота (или с подобна прическа) супер мн ме радват![]()
![]()
![]()
Еми аз не дадох точно такива защото той каза, че неиска да му закриват лицето ! .. Иначе тоя от втората снимкааааааааааа малеееее малееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Първоначално написано от Vesk0u
Ма ще казваш на майка ти?Разбрано?!По-скоро ти си лайно ама айде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, щото, ако си емо, се раздаш с така прическа, нали?!Първоначално написано от Vesk0u
![]()
![]()
![]()
mindscan
Днес фиешън, утре звезда в клуб Александър - няма страшно.За Елза Парини всички са добре дошли.![]()
От такива наистина ми се повдига, тези на снимката са абсолютни изроди - чудя се колко травмиращ живот трябва да си имал, за да се обезобразиш по този начин...
А уж не съм ограничена и тесногръда - е всичко си има изключения.
Приемам би сексуални, хомосксуални, транс сексуални, но лигави, неосъзнати гейчета фешъни - НЕ!![]()
Ако можеш да ги наречеш момчетаПървоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
eto o6te
![]()
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!