.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Ми значи пъхаш главата в кенефа и пускаш водата
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Харесай си някой от тези дето пусна kapinka, изпринти и покажи на фризьора

Иди в някой обор да ти лиже някоя крава бритона и ще имаш много ефектна прическа

Цитирай Първоначално написано от kapinka

тая кефи ли те ?

....
    Make Some Noise ... ;]]]

Re: Правене на Емовска прическа

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Значи искам да си направя някаква емовска прическа, ама да не някаква дълга да ми закрива целите очи, а просто да имам някакъв бритон, бакембарди и къса коса на врата.

ПЛС - Дайте някакви идей, снимки, информация как точно се правят такива прически и т.н.

А иначе аз съм момче с права, черна коса.
    Ако питаш мен, да си "емо" вече не е на мода, а границата между това да станеш жалко подобие на педерас с бритон е много тънка.
    Но ако си решил наистина да направиш промяна в себе си-никой тук не може да ти каже "не бива", "не е хубаво", "избора ти не е правилен".
    Давай смело, пък дано резултата ти хареса.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    10x на мацката, която се е постарала и е отделила времето да ми намери прически, само че тия дето си ми ги дала са фешъни (чалгари) а не емота Аз по скоро търся емовски или сийн, но пак МНОГО ти благодаря!

А Buffalo88, я да те питам нещо. Кажи ми: "Със сирене, или Сирене със?"

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Деева и педерастчетата къде се навъдиха...
    Като гледам подписа ти разбирам колко е акъла ти... Само да те информирам, че нито в България нито някъде по света е имало КОМУНИЗЪМ! Имало е СОЦИАЛИЗЪМ! Знаеш ли въобще какво е комунизма?!?! 100% сигурен съм, че си някакво комплексирано хлапе на не повече от 12-13, който се кефи да ходи с тениска на СССР и да флууди форуми като този.

П.С. - Демокрация няма нищо общо с Капитализъм (сегашната власт). Следващия път използвай тоя интернет, за да прочетеш нещо, а не да викаш педерас на тоя и на оня!!!
    Axaxaxaxa ne ne.Gledai sega purvo ti hodi se informirai,a nedei da govorish kato neznaesh.Moga da ti kaja kolko si neinformiran TI.Prosto nqma kvo da sporq s 4ovek na taq tema,koito gram ponqtie si nqma ot tiq neshta Tui 4e si mnoooooogo dale4 ot istinata,mom4e
    Трънал да ми става ЕМО (емоционално малтретиран олигофрен) и да ми се обяснява колко е умен Много знаеш ти Преди да обиждаш другите се погледни на какво приличаш и мисля,че не тя,а ти си някво комплексирано 12 - 13-годишно лапе

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Като гледам подписа ти разбирам колко е акъла ти... Само да те информирам, че нито в България нито някъде по света е имало КОМУНИЗЪМ! Имало е СОЦИАЛИЗЪМ! Знаеш ли въобще какво е комунизма?!?! 100% сигурен съм, че си някакво комплексирано хлапе на не повече от 12-13, който се кефи да ходи с тениска на СССР и да флууди форуми като този.

П.С. - Демокрация няма нищо общо с Капитализъм (сегашната власт). Следващия път използвай тоя интернет, за да прочетеш нещо, а не да викаш педерас на тоя и на оня!!!
    Axaxaxaxa ne ne.Gledai sega purvo ti hodi se informirai,a nedei da govorish kato neznaesh.Moga da ti kaja kolko si neinformiran TI.Prosto nqma kvo da sporq s 4ovek na taq tema,koito gram ponqtie si nqma ot tiq neshta Tui 4e si mnoooooogo dale4 ot istinata,mom4e
    Трънал да ми става ЕМО (емоционално малтретиран олигофрен) и да ми се обяснява колко е умен Много знаеш ти Преди да обиждаш другите се погледни на какво приличаш и мисля,че не тя,а ти си някво комплексирано 12 - 13-годишно лапе
    На 15 (почти 16) съм. Е аз кой съм обиждал МА?! Пуснах една тема и въпросът беше повече от ясен. А тоя 12 годишен киек почнал и от политика да ми се интересува, ама нито пише на кирилица, нито пък е прочел за това, което си го слага като подпис ама те - големия комунист. Ей лайно такова имаш нет - влез в Wikipedia и тогава ми пиши за комунизъм и капитализъм!

Ама кажете ми сериозно вие ЗЛЕ ли сте или кво?!?! Минало ми е през главата да си правя емовска прическа и вие още от сега почвате с псувните и обидите?!?! WTF??? Иначе в момента съм с къса коса и си се обличам напълно нормално.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Мен пък момчетата емота (или с подобна прическа) супер мн ме радват

Тия са бахти грозните животни

Еми аз не дадох точно такива защото той каза, че неиска да му закриват лицето ! .. Иначе тоя от втората снимкааааааааааа малеееее малееееееееееее
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka

П.С. - Демокрация няма нищо общо с Капитализъм (сегашната власт). Следващия път използвай тоя интернет, за да прочетеш нещо, а не да викаш гей на тоя и на оня!!!
    На 15 (почти 16) съм. Е аз кой съм обиждал МА?! Пуснах една тема и въпросът беше повече от ясен. А тоя 12 годишен киек почнал и от политика да ми се интересува, ама нито пише на кирилица, нито пък е прочел за това, което си го слага като подпис ама те - големия комунист. Ей лайно такова имаш нет - влез в Wikipedia и тогава ми пиши за комунизъм и капитализъм!

Ама кажете ми сериозно вие ЗЛЕ ли сте или кво?!?! Минало ми е през главата да си правя емовска прическа и вие още от сега почвате с псувните и обидите?!?! WTF??? Иначе в момента съм с къса коса и си се обличам напълно нормално.

Ма ще казваш на майка ти?Разбрано?!По-скоро ти си лайно ама айде

Супер фен Аватара на dead_princess
    eмо секти съкс

Не, не съм емо. Ако бях щях да си имам прическа и да не ви питам как и каква да си направя...
    Да, щото, ако си емо, се раздаш с така прическа, нали?!
    mindscan

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Днес фиешън, утре звезда в клуб Александър - няма страшно.За Елза Парини всички са добре дошли.
    От такива наистина ми се повдига, тези на снимката са абсолютни изроди - чудя се колко травмиращ живот трябва да си имал, за да се обезобразиш по този начин...
    А уж не съм ограничена и тесногръда - е всичко си има изключения.
    Приемам би сексуални, хомосксуални, транс сексуални, но лигави, неосъзнати гейчета фешъни - НЕ!

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Мен пък момчетата емота (или с подобна прическа) супер мн ме радват

Ако можеш да ги наречеш момчета

Повече от фен Аватара на yozito
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Днес фиешън, утре звезда в клуб Александър - няма страшно.За Елза Парини всички са добре дошли.
    mindscan

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    (puke)

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Тоя ако беше нормален, щеше да е бахти сладура

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си