Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
Деева и педерастчетата къде се навъдиха...
Като гледам подписа ти разбирам колко е акъла ти... Само да те информирам, че нито в България нито някъде по света е имало КОМУНИЗЪМ! Имало е СОЦИАЛИЗЪМ! Знаеш ли въобще какво е комунизма?!?! 100% сигурен съм, че си някакво комплексирано хлапе на не повече от 12-13, който се кефи да ходи с тениска на СССР и да флууди форуми като този.

П.С. - Демокрация няма нищо общо с Капитализъм (сегашната власт). Следващия път използвай тоя интернет, за да прочетеш нещо, а не да викаш педерас на тоя и на оня!!!
Axaxaxaxa ne ne.Gledai sega purvo ti hodi se informirai,a nedei da govorish kato neznaesh.Moga da ti kaja kolko si neinformiran TI.Prosto nqma kvo da sporq s 4ovek na taq tema,koito gram ponqtie si nqma ot tiq neshta Tui 4e si mnoooooogo dale4 ot istinata,mom4e
Само да те информирам, че аз бях много близо до присъединяване към едно българско комунистическо движение, така че не ми се обяснявай ТЪПО ЛАПЕ! И се начуи да пишеш на кирилица. Чел съм както за комунизма, така и за анархизма и за национал социализма. За съжаление при национал-социализма познанията ми са минималнми, така че тук немога да споря и нямам думата.

А пък вие останалите какво ми се обяснявате?!?! Не сте ме виждали на живо - в момента си се обличам напълно нормално, но тъй като съм се насочил към някакъв стил и вече съм "ПЕДЕРАСТ"... Това е супер детински начин на мислене. Евала на пича от Плевен, който пусна единствения свестен коментар.