- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подстригах се....
Днес се подстигах и за първи път имам бритон. Почти всички ми казват, че съм смешна. Аз все още не мога да се възприема с тази прическа и не мога да кажа, че ми харесва.
Според вас добре ли ми стои или по-добре да не излизам по този начин навън?
http://prikachi.com/files/434483N.jpg
Дам добре ти седи :P Ако не ти харесва просто го хващай нагоре![]()
На мене ми харесва.
Много ти отива !
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
На мен не ми харесват такива бритони.
Стои ми все едно си някаква лелка..
По-добре го сложи натсрани.
Не си смешна, според мен добре ти стои, нормално е ако преди си била без бритон сега да ти е трудно да свикнеш да се гледаш с бритон и другите да не те възприемат но след няколко дена всички ще те харесват![]()
Аз попринцип винаги си ходех със захваната коса назад. Исках бритонът да е страничен, ама нещо не се получи.. или фризьорката не ме разбра. На колко годишна изглеждам с тази прическа![]()
Около 19![]()
hubavo sedi.. spored men kato porasne o6te 6te ti otiva i savsem prav bez da e filiran![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ами аз май месец правя 18.. така че няма голяма разлика...Първоначално написано от Kras4eto_lp
Много добре ти стои, красива си.Но е нормално в началото да не се възприемеш,според мен след седмица две ще свикнеш и ще се харесваш![]()
[i][b]When it
Благодаря за мненията
Аз все още не знам как да си правя бритона... разделя се на 2-3... явно трябва с много лак или някакъв друг фиксиращ продукт да го третирам.
мн си сладка![]()
Cruel Intentions
Според мен си супер!И не ги слушай тези,че било смешно!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Нормално е след като скорошен да не застава веднага. След седмица предполагам ще застава по-лесно.Първоначално написано от girl91
![]()
Супер си!И аз не знам как точно се прави такъв тип бритон. Моят е страничен и когато го оформям, си слагам дланта под бригона (за да не стане сплескан), пръскам с лак (но не много, за да не стане на клечки), изчаквам малко и го сресвам леко с кръгла четка. А ти не гледа ли как ти го прави фризиорката? Ако не си запомнила как става може да я попиташ.
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Отива ти![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Много готино се е получило....не слушай какво ти говорят важното е ти да се харесваш! :P :P
Mnogo ti otivaNqma smisul da se vliqesh ot 4ujdoto mnenie sled kato na teb ti haresva
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Отива ти! Незнам защо въобще си се вслушала,в мнението на другите и се притесняваш,като нямаш абсолютно никакво основание.. Наистина много добре ти седиЧестито
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
отива ти![]()