- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подстригах се....
Не е лошо, ако не го сплескваш толкова.
AMAN!
Неестествено прав е, както и косата ти отгоре. Къдриш се или се изправяш?
ПП:Съжалявам, че не се включвам към хвалебствените слова, простено да ми е.)
Нито едното, нито друготоПървоначално написано от Blab
Косата ми е къдрава/чуплива и не започва да се къди от корена. Бритонът е изправен с четка и сешоар от фризьорката.
Обоснови се.Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
На мен пък много ми харесва и мисля , че всеки вид прическа ще ти отива. Ти си много красива.![]()
мн ти отива тази прическа..
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
О, Боже, да се била обосновела.. Ти вред ли си? Това е до вкус, не до тези и аргументи, ебати.Първоначално написано от MoN4eTy**
![]()
Много ти отива според мен.Като излезнеш от банята със сешоар и обла четка го издухай.Ако сешоара не е много силен и не си доволна от ефекта го мини с преса-по възможност тънка...Предполагам, че ще стои по-бухнал, т.е разчупен (което на мен ми допада много), а предпачиташ да е по-слегнат му сложи вакса, но използвай минимално количество, за да не стане мазен...Успех... Искам снимка, ако приложиш това, което ти казах![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Даже бих казала, че ти отива страшно много![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Много си сладка! Не ги слушай другите! Стои ти много добре! И аз преди няколко месеца,когато си направих бритон изглейдах странно...Или аз си въобразявах нещо такова.Другите нямаха мнение - косата си е моя,визията също, така че хорското мнение не го слушай!![]()
+1Първоначално написано от Reed
super sladka si {} 4estito![]()
![]()
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Да, хубаво е, добре ти стои. Бай дъ уей, много си хубава. Честита прическа.![]()
П.П. Настрани всеки има, точно за това се загледах днес... дори и моят е настрани, само че за момента нищо не мога да направя.
mindscan
+ 1 много ти е хубаво, но с прав (плътен) ще ти е още по яко : ))Първоначално написано от GaBiIi__
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
абе супер ти ена другите им изглеждаш смешна,защото са те свикнали по друг начин,не им обръщай внимание в случая те са смешните.Мн ти отива бритончето
![]()
Кажи на "всички" да се самоубият ритуално... въобще не е смешно.Дори много добре ти стои.
![]()
Абе не им обръщай внимание на другите!От комплексари БОЛ!Страхотно ти стои.
все пак и аз да си го кажа мнението седи ти страхотно просто наистина е мн сладко![]()
To infinity and beyond.
bez da se obigda6 na mene mi prili4a6 pone na 20,ama nqma lo6o ina4e pri4eskata ti stoi qko ama mislq 4e predi bez breton e bilo maaalko po dobre za6toto kosata ti e kudravaПървоначално написано от girl91