- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подстригах се....
Аз съм почти на 18... 2 години какво саПървоначално написано от therichbitch
А и рядко ходя с пуснат бритон, от както се подстигах.
Супер много ти отива, според мен![]()
nicolepcd
Мне не ти отива.Моето лично мнение бинаги е било,че бретон отива на прави коси.Без да обиждам никой.![]()
глупости супер яко ти стои бритона и много ти отива...казват го защото не са свикнали да те виждат с бритон,и аз до скоро бях без бритон ама по миналия месец се подстригах и се съм с бритон и адски много се харесвам и дори всички ми казват че така ми отива повече
Много добре ти стои![]()
На мен също ми харесваш!Честито!И за всеки случай пробвай как ще е настрани, че и аз като теб си бях направила прав, ама послве ми хареса повече настрани.(с къдрава коса съм).
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
+1Първоначално написано от EmanueLa^_^
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хубавичка![]()
Пък то ко..ти си адскатахаресва мии
амаа ако искаш дай снимка и без него и така да преценим
![]()
Много си хубава и бритона ти стой доста добре!![]()
![]()
Много хубаво ти стои не се притеснявай ! Дори и аз като се подстригах за първи път на бритон казваха че не ми стои добре ама ко след седмица две ми казваха много хубаво че се подстрига така стои ти супер ...така че да не ти пукаа![]()
![]()
на мен ми харесва![]()
+1000Първоначално написано от chuppiz
mn mi haresva![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Мнооого ми харесва как ти седиииКазват, че ти е смешно, защото не са свикнали да те виждат така
Иначе на мен много ми харесва
![]()
еlsy![]()
мн сладко ти седи![]()
:P :P
аз мисла, че си много сладка така![]()
![]()
харесва ми![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
много добре ти стои![]()
Честита прическа!![]()
хъбава си..![]()
in defense of our dreams...
оо напротив..много ти отива бретон![]()
недей ги слуша тия патки които ти говорят че си смешна..завиждат ти на чара![]()
честита прическа!![]()