.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Изповед

Изповед

Здравейте на всички...бих искал да споделя моя мъка тъй като няма на кой друг или ще получа упреци...
    ...Много теми е имало относно любовта от разстояние...и моята е такава въпреки ,че си обещах ,че няма да се замесвам с момиче което не живее в града...Ех...стана белята... ...всичко може би щеше да е различно ако бяхме от един град , но уви ...минаха вече месеци...тя си мисли ,че вече нямам чуства към нея...сумати опити да я забравя спряхме да си пишем......никаква връзка доста време...просто не мога да я извадя от сърцето си....събрах се с бившата ми приятелка с цел да я забравя...но започна да ме гризе съвестта ,че съм с една а мисля за друга...а когато се чуем с нея ..поне сме близки споделяме си всичко и ми споделя с този какво станало с оня как спала как бил секса им незнам колко могат да си представят как се чуствам ...всяко момиче мога да забравя бързо и безполезно,но не и нея...като чели се е вселила в мен ...
    ...Ще извинявате за поредната банална тема

Никой няма право да те съди...всяка история е по своему истинска и болезнена...Твоята - не по-малко. Очевидно, както ти, така и момичето имате чувтсва един към друг, и въпреки това и двамата се опитвате да докажете на другия (а може би и на себе си?!), че можете разделени. Явно не е така обаче...така че или си изяснете всичко и се съберете, или спрете да поддържате контакт (май това само допълнително ви натоварва) и всеки да гледа собствения си живот. Надявам се нещата да се оправят....
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Никой няма право да те съди...всяка история е по своему истинска и болезнена...Твоята - не по-малко. Очевидно, както ти, така и момичето имате чувтсва един към друг, и въпреки това и двамата се опитвате да докажете на другия (а може би и на себе си?!), че можете разделени. Явно не е така обаче...така че или си изяснете всичко и се съберете, или спрете да поддържате контакт (май това само допълнително ви натоварва) и всеки да гледа собствения си живот. Надявам се нещата да се оправят....
    +1

Цитирай Първоначално написано от Desir3
    +1 успехче

Голям фен Аватара на mir4eto93
    На мен ми се случи същото и от личен опит мога да ти кажа, че бавно и болезнено ще я забравиш. нищо не е вечно на този свят, доста време ще ти е криво и т.н, но това време ще отмине, ще се сещаш все по-рядко и по-рядко за нея и накрая тя ще остане само като сянка в паметта ти ... Успех!
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

ще я забравиш н0 трудн0 ще стане успеХ

Гадно е като се влюбиш, но незаменими хора няма.. Ще я забравиш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от sweet^
    ще я забравиш н0 трудн0 ще стане успеХ
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Даааа,някога и аз имах същата история.Но времето лекува всички рани-дори и най-дълбоките.Твоята рана също не е нелечима...Ще я забравиш дамата,но ще е трудно и бавно.Порсто бъди силен и си дай време.Опитай се да не мислиш колко те боли.Опитай се да намалиш контакта с нея....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Даааа,някога и аз имах същата история.Но времето лекува всички рани-дори и най-дълбоките.Твоята рана също е нелечима...Ще я забравиш дамата,но ще е трудно и бавно.Порсто бъди силен и си дай време.Опитай се да не мислиш колко те боли.Опитай се да намалиш контакта с нея....
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Почти всеки си мисли, че не може без другия, но 90% от случаите е внушение Така че не си повтаряй, че не можеш да я забравиш. Ако ти наистина искаш да не мислиш за нея - тогава ще успееш Не знам дали ме разбра, но като цяло искам да ти кажа, или да се бориш за нея (ако мислиш че има смисъл) или да си кажеш, че ще я забравиш и да го направиш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ima dva na4ina ili da se zaedno ili vuob6te da ne se 4uvate i vijdae...a i ako momi4eto te obi4a6e i nzae6e 4e ti o6te q obia6 nqma6e da ti govori tezi ne6ta

Даааа,някога и аз имах същата история.Но времето лекува всички рани-дори и най-дълбоките.Твоята рана също е нелечима...Ще я забравиш дамата,но ще е трудно и бавно.Порсто бъди силен и си дай време.Опитай се да не мислиш колко те боли.Опитай се да намалиш контакта с нея....
    +954
    И поздравления за аватара
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    +954
    И поздравления за аватара
    Мерси,мерси за поздравленията Хонда и Ямаха са най-готините...и Кавазаки,и Сузики...хахахах май няма лош мотор
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Гадно е като се влюбиш, но незаменими хора няма.. Ще я забравиш.
    дааа така си е.И все пак не е нужно да нараняваш бившата си заради това че на теб ти е гадно.Ама пък от друга страна...клин клин избива.Какво пък, пробвай , може и да стане.
    Айде и успех!!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си