- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Доволни ли сте от това, което сте постигнали в живота си
Кажете успели ли сте да реализирате някоя детска своя мечта, добре ли сте се реализирали в животааз още съм ученик и не мога да преценя за себе си
Батте, тука 90% сме още ученици, пък и такива равносметки се правят чак към 40-50, че ако не и по- късноРилакс, тейк ит изи, има още време до генералните сметки
![]()
И аз още съм ученичка,така че немога да кажа,че съм постигнала кой знае какво в живота си,но това което съм го искала,съм го постигнала така да се каже,не говоря за някаква кой знае каква цел,а нещо достижимо за възрастта и възможностите ми,иначе тепърва ми предстои да се развивам и да реализирам целите си
П.П Насе нещо почна по свестни теми да пускаш бе![]()
Суетата.Моят любим грях.
Да, станах фен на токио хотел и приятелите ми се изпариха ... какво повече да искам от живота![]()
Първоначално написано от Mirelchetoo14
...
V nikuv slu4ai.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
за сега не!
Не,детска мечта не съм осъществивал.Дали съм доволна от постигнатото до момента?Да,доволна съм.Надраснала съм много 17те си години,знам какво е ангажимент и отговорност,справям се няколко допълнителни дейности освен ученето и много други неща
с малко важни неща не съм се справяла както съм искала...преминала съм по-трудната част в осъществяването на една детска мечта....и съм щастлива в момента...какво друго ми трябва...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
baa neee az o6te s1m nqkjvo malko 15 godi6no laino koeto raz4ita na mama i tati za pari4ki i hrana i ne znai o6te kvo e tui jivot i kak sa jivei ima o6te mnoogo vreme dokat postigna ne6to i realiziram nqkoq moq me4ta to4ka .
Ами осъществих много мечти - да скоча с бънджи, да обиколя Европа(не цялата,де), да срещна мъжа на мечтите ми, да се реализирам... но мечти винаги има много!
Ами осъществих много мечти - да скоча с бънджи, да обиколя Европа(не цялата,де), да срещна мъжа на мечтите ми, да се реализирам... но мечти винаги има много!
Да,доволна съм....е,разбира се ,винаги трябва да си поставяме нови цели (:
Да.
Не, определено. Целите, които съм си поставяла са малки и лесно изпълними. За гобални неща не съм мислела.
С едно излизане ще ти стигне лиПървоначално написано от tqnko
![]()
Боговете сигурно са полудели![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Питай ме след 5 години![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ок живот и здравеПървоначално написано от hardball
![]()
лол ... къде се реализира и как разбра, че гаджето ти е мъжът на живота ти??Първоначално написано от hottie
![]()
Тъкмо и аз да питам същото.Първоначално написано от OtherDimension
Иначе, не мисля, че има нещо странно и нередно да отговорите на въпроса "Доволни ли сте от постигнатото досега?", независимо на колко години сте. Това, че разчитате на родителите си за пари, че не сте измислили лекарство срещу рака, че дори още не сте наясно с мечтите си, е съвсем нормално за тази възраст. Сега можете да се похвалите с хората около себе си, с взаимоотношенията в семейството си, с успехите в училище, с това, че в местния вестник са публикували ваше стихотворение. Не знам защо сякаш стана обидно да си малък, да си тийнейджър даже, и всички толкова бързат да пораснат, та чак се представят за по-големи, отколкото е нормално да бъдат.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
да, съгласен съм
много ми е странна госпожица хотти, която явно си е преизпълнила вече мисията в живота още на 20г. .. остава само да роди и си е свършила работата на тоя свят :Р
Абе хора, чуватвам се като в някаква бабешка тема![]()
Тя баба ми така приказва: Радвам се, че успях да намеря мъжа на живота ми, да се реализирам и да работя, това което винаги съм искала...
Остава някой да каже и: "Иска ми се да ме запомнят с... "![]()
Та по темата:
Единственотео, което мисля, че е способен да прецени и оцени един тиин е това дали е бил някога доволен от нещо, коеот е направилАз съм била. Но за напред всички ще се сблъскваме с много по- сериозни неща. След 10-20 години ще почнем не само ние да се питаме, а и самия живот да ни пита от къде и на къде сме тръгнали
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips