Първоначално написано от
ANTIHUMAN
Какъв талант притежаваш?
Не съм талантлива.
Защо не пишеш стихове или разкази?
Пиша и стихове и разкази по малко... Но както вече казах, не съм талантлива, което прави всичко, което съм написала ужасно посредствено. И все пак ако имаш желание бих постнала нещо в другия раздел.
Можеш ли да мразиш?
Вероятно. Досега май не съм мразила истински. Дано е ми се налага.
За какво си плакала? (без любовни връзки)
Когато са ме разочаровали. На филми/песни също съм плакала. Когато имам някакъв ултра емоциален момент, също.
Рядко ли плачеш?За какво се случва най-често?
Плача доста рядко. Най-вече заради хората около себе си, любов, раздели, скарвания... (:
Би ли простила, ако най-добрата ти приятелка те предаде или те обиди с нещо? Ако :,,Не'' не мислиш ли, че всеки заслужава втори шанс? А ако да?
Да. Всеки има право на втори шанс. От там нататък - грешките се плащат. Графа "изключения" не съществува.
Последната книга която прочете? А първата (ако си спомняш) ?
Прочетох "Дзифт". В края съм и на две книги "Възкресителят" и "Разходка по езерото. Веротно първата ми книга е била един сборник с приказки "Знам и мога", а първия роман "Пипи дългото чорапче"
Има ли перфектни хора? Ти един от тях ли си?
Аз познавам един перфектен човек. Това е баба ми. Не знам дали я окачествявам като "перфектна", защото я обичам неописуемо много или тя наистина е такава. Аз не съм перфектна, определено. За мен това не е сред възможните човешки качества.
Вярно ли е, че ако нямаш врагове нищо не си постигнал/а в живота?' Ти как мислиш? Имаш ли врагове?
Зависи от начина по който постигаш целите си. Ако "минаваш през трупове", за да успееш - разбира се, че няма да печелиш приятели, а точно обратното. И все пак, хората завиждат независимо от всичко...Врагове нямам. Има едно момиче, към което изпитвам ненавист, но с нея сме си разделили всичко, което е имало да делим на времето.
Гордееш ли се със себе си? Защо?
Не знам. По-скоро се харесвам.
Какво е за теб любовта?
Най-прекрастото, най-чистото и най-истинско чувство на света.
От какво може да се обидиш до такава степен, че да не искаш повече да виждаш въпросния човек?
Някакви дребнави постъпки, нахалство...и голяма доза от ината ми правят бъдещатасреща невъзможна.
Любим учебен предмет? А най-неприятен?
Харествам история и литератува. Не харесвам химия и счетоводство.
Ще кажеш ли нещо за себе си което приятелите ти не го знаят или близките?
Не. Всичко, което бих написала тук, бих го казала и тях.
Забавно ли е да си на стола?
Да. Много е приятно.
Кога си се чуствала сама?
Имаше един период преди 4 години, в който нямах качествени приятели по една или друга причина, имах връзка, която беше меко казано ужасна, проблеми в семейството...Тогава се чувствах наистина сама, защото нямах никой до мен. И в преносен и в буквален смисъл. На 12-13 ми беше трудно да живея около месец сама и други такива гадости...
Била ли си напълно щастлива?
Да. С малки изключения (и представа си нямам защо настроението ми в момента е на периоди) съм ужасно щастлива.
Цениш ли хората до себе си или чак когато ги загубиш?
Ценя ги, но понякога се държа ужасно с тях. Нещо, за което след около час много съжалявам.
Мразиш жаби, но защо ( и аз ги мразя или по-точно ме е страх) ?
Ужасни са...слузести и могат бързо да скачат. Краката им са повече от отвращаващи...
Вярваш ли в Бог?
Не знам. Вярвам в нещо, което е над нас, но не знам какво е то всъщност. Природна сила, Бог...