- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е Pliok0019
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Аз съм за секса.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Първоначално написано от GetNasty
Първоначално написано от GetNasty
Ако беше животно, какво точно щеше да си?
И какво е общото между животното и твоя характер?
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ооо и идея си нямам. Пък и не познавам достатъчно хора от форума. Може да направим кастинг.Първоначално написано от tqnko
![]()
Да кажем, че не бих мислила за него.![]()
Знам, че си ти... (=
Инертност или екстровертност?
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не намерих значението на нито една от двете думи в он-лайн тълковния речник, който използвам.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
Благодаря.Първоначално написано от Raybeez
Отворена.Май е по-правилно...открита.
Плод или зеленчук предпочиташ ?
Обичаш ли коледа?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Човек никога не знаеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Па и от опит не боли...в повечето случаи
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Има ли бе![]()
Какво правиш, когато не искаш да кажеш истината? :P
Измислям си друга истина.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
Защо толкова ме ненавиждаш... или презираш или както там искаш? Не престана да се заяждаш с мен доста дълго време до колкото помня...![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Много ме издразни едно от мненията ви в темата за бъдещия митинг в Бургас, след това помислих от снимките ти, че си циганка...И понеже съм много постоянна не спряхПървоначално написано от stefity
Всъщност не те ненавиждам/презирам. Просто не ми допадаш.
Благодаря все пак за отговора...Първоначално написано от Pliok0019
И сега един друг въпрос. Вярно ли е наистина, че АБЦ (Даниел) не носи на пиене хахах
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Хахах не. Просто пи много. И беше малко пиян...Първоначално написано от stefity
![]()
Всичко останало е долна лъжа. Аз не пия.![]()
korektna li si sprqmo drugite?
iskam da mi otgovorish na vaprosa shtoto mn shte sa pritesnq