- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- MP3 Player проблем
Та...купих си мп3, но колкото да си пускам музика по купончета обаче имам проблем като си го включа в компа ми изписва,че не разпознава устройството пък нямам диск за инсталиране на драйвери,който знае какво да правя да каже моля ви![]()
потърси ги в нета..
напиши си точния модел на плеъра и трябва да излезе
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
еми да аз това направих първо ама то ми излизат много сайтове пък в нито един няма драйверите:Д иначе забравих да спомена марката diva модела е fx 32 марката е някаква куча просто,защото ми трябваше само за купониПървоначално написано от Disrespect
![]()
по принцип дори не ти и трябват драйвери ... аз съм с дива и просто си го отчита като устройство
еми и аз незнам какво да правя нали като съм го включил в му компютърс не трябва ли да ми изписва както изписва диск ц диск д и диск е?Първоначално написано от OtherDimension
с какъв windows си?
XPПървоначално написано от OtherDimension
за някои плеъри е задължителен софтуер и драйвери, защото по друг начин не може да се качва..Първоначално написано от OtherDimension
ама на него даже не му го отчита като го включи...
аз за друго освен да отидеш да питаш в магазина не мога да се сетя..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първо пробвай без драйвери да влезнеш в mp3-ката ! Отиваш на ИСТИНСКИЯ My Computer и доло под хард дисковете трябва да има нещо като Removable.....
Ако тая работа не стане направо правиш това доло.
Вкарваш си mp3-ката в USB-то на компа --> Дясно копче на ИСТИНСКИЯ My Computer --> Properties --> Hardware --> Device Manager --> И започваш да търсиш USB-то,на което си вкарал/а мп3-ката (Попринцип името трябва да е нещо от сорта на модела на мп3-ката и ли марката) Цъкаш --> Отиваш на Driver --> Update Driver --> Yes,this time only --> Next --> Install from a list or specific location --> Next --> Избираш диска със драйвера --> Цъкаш Next --> След като изпише че всичко е готово първо вадиш mp3-ката после рестарт на комп-а --> слагаш Mp3-ката в USB мястото,където беше когато инсталираше драйверите...чакаш малко....(от доло на старт менюто трябва да има изписани вече модел,марка и тн.) Влизаш в My Computer и под хард дисковете ти трябва да има Removable Disc.... или нещо от сорта и започваш там да тъпчеш яко музика
HINT: Истинския My Computer можеш да го намериш като задържиш Ctrl и натиснеш E (Ctrl + E) и директно поглеждаш от ляво където пише My Computer това е то истинския
Успех.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Не бе човек аз честно ти говоря.Има Shortcut-ове,от който този номер няма да стане![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Ако имаш повече USB-та просто пробвай в друга дупка
Ако пак не стане отиди в магазина и попитай. За DIVA не мисля, че ти трябват драйвери...