.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Проблем

Проблем

Вчера правих секс с приятела ми без презерватив. Той не свърши в мен а на коремчето ми но до като се избърсах то се стече на долу...има ли вероятност да се забременее та ако има тъкава да взема ескапел

Не! Има си специални пози за забременяване ... не стават така нещата!

Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Не! Има си специални пози за забременяване ... не стават така нещата!
    не го слушай
    вече си бременна и тичай да си вземеш един тест
    ако покаже отричателно
    считай се за късметлийка и викай приятела си пак
    и после още веднъж питай

П.С ти сега се хвалиш че си правила секс или
    че си толкова глупава да го правиш без презарватив

hottie
    Guest
    Ако спетмата се е стекла до входа на влагалището има шанс, но по принцип има шанс и от преди да е свършил.
    Какво очакваш да чуеш от нас?Колко си глупава ли?

Що бе, кака Гореща? Знаеш ли колко надълбоко трябва да е проникнал и да е свършил, че да забременее всъщност? То така ако ставаше ... ехеее, повечето щяхме да сме резултати от рикушети на чекии ...

hottie
    Guest
    Шансът да забременее не е много голям(както казваш ти ако беше толкова лесно....) но това не значи, че няма никакъв шанс. 2 мои приятелки забременяха по този начин. До късмет си е. Като не иска на девойката това да й е до главата да не прави глупости

Ами честито! От сега да му мислите име, че после като навреми няма да ви е до това. А да и парички за количка да пестите, че са скъпи и те вече.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

А така ... и когато го родиш, ела да го повозим при Чичо Кольо - той много добре се разбира с децата. Кака Гореща, ти много ли си ми кака? Гледам, че имаш опит с забременявания от рикушети и прочее ...

Кой е Чичо Кольо ли? Ето тук в това видео можете да го видите - появява се на 2:45 минута ... http://www.youtube.com/watch?v=mjZc3S4ISeI

А от 3:50 можеш да видиш как ще ти возим чавето ... поне да стане шашаво като нас ...

Така или иначе ша го караме детето....до Бачи му Кики ша мое ли го фърлим? Че и той нещо имал да му подава...ъъъ...показва..

Всичко може ... той Кики и без това е на такива години, че му е време за татковски стаж ... ще уредим нещо ...

Абе моме, викаш клецаме се и после що сме бременни, а?

Супер фен
    ВЧЕРА ДОЙДОХА В УЧИЛИЩЕ ОТ БЧК ... И НИ РАЗКАЗВАХА ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС СЕКСА И НАКРАЯ.....КАК ЕСКАПЕЛЕ СЕ ПИЕ 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА ПРИ ГАФ- МАКСИМУМ!! И КАК ЧЕСТАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ - И ТО ЖЕСТОКИ! МОЖЕ ДА ОСАКАТИ ЧОВЕК И ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕТЕ!!! А ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО СЪМ ЧЕЛА, ЧЕ ПИЯТ ПО НЯКОЛКО НА МЕСЕЦ. НАПРАВО УЖАС....

А ти разбра ли защо Ескапел се пие два пъти годишно или нямаше уши да чуеш, че съдържа хормони ...

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    ВЧЕРА ДОЙДОХА В УЧИЛИЩЕ ОТ БЧК ... И НИ РАЗКАЗВАХА ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС СЕКСА И НАКРАЯ.....КАК ЕСКАПЕЛЕ СЕ ПИЕ 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА ПРИ ГАФ- МАКСИМУМ!! И КАК ЧЕСТАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ - И ТО ЖЕСТОКИ! МОЖЕ ДА ОСАКАТИ ЧОВЕК И ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕТЕ!!! А ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО СЪМ ЧЕЛА, ЧЕ ПИЯТ ПО НЯКОЛКО НА МЕСЕЦ. НАПРАВО УЖАС....
    Ами опитали са се да ви "налеят" акъл в главата хората...да се надяваме, че е имало някакъв резултат.

Koga edin pyt shte vleza i shte vidq edni seriozni otgovori na horata koito sa si napisali tyka problema ee golqmo ebaven i t.n. puuu ako se sluchi na vas da se shashnete taka nqma vi e gotino nalii...

a otnosno problemaa spored mene nqma nikyv problem nese shashkai
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o`
    Koga edin pyt shte vleza i shte vidq edni seriozni otgovori na horata koito sa si napisali tyka problema ee golqmo ebaven i t.n. puuu ako se sluchi na vas da se shashnete taka nqma vi e gotino nalii...

a otnosno problemaa spored mene nqma nikyv problem nese shashkai
    neznam...blagodarna sym 4e vseki si izkazva mnenieto vse pak zatova sym pusnala tema....no ponqkoga ne moga da namerq na4in po koito da se ugodi na vseki..moq priqtel e mnogo protiv prezervativite makar 4e po4ti vinagi izpolzvame no v4era prosto taka se slu4i 4e...a za tezi koito si nqmat rabota i mislqt razni shturotii shte si uspokoq 4e dori i da si imam dete te nqma da mi go gledat taka 4e...blagodarq vse pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си