- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късане
1. Не са много, по-често аз съм била "късаната", защото преди време можех без колебание и притеснение да кажа "Искам да си легна с теб" или "Харесваш ми, искам да има нещо между нас", но не можех да кажа "Смятам, че трябва да се разделим" на човек, който е привързан силно към мен.Първоначално написано от The Devil Girl
2. Веднъж беше с смс, веднъж просто спря да ме търси, докато бях на почивка с приятели, останалите пъти е било очи в очи.
3. Най-гадният и ужасен начин е да искаш да "скъсаш" някого, но да не го направиш, а да се държиш така, че да го накараш той да "скъса" с теб. Да направиш връзката един малък ад за него.
4. Най-лесно съм преглъщала агресивните раздели. Когато човекът отсреща ми крещи, обижда ме и дори ми посегне. Когато се представи за боклук, с когото е нямало смисъл да продължа връзката си. Но пък имам приятелки, които най-много страдат от такъв тип раздели. Едва ли има по-малко болезнен начин да разкараш някого, който е влюбен в теб и въобще не очаква такова нещо.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
+3654785641 и за двата цитата!Първоначално написано от HONDA
А сега да отговоря на въпросника...
1. Колко пъти сте късали ( или са ви късали) - 2 пъти аз, 2 пъти мене
2. Как? Късала съм със СМС (тъпо!) и разговор. А мене с разговор.
3.Кой мислите че е най-гадния начин да скъсаш някой? Да спреш да му обръщаш внимание определено! Да не му вдигаш, да се измъкнеш като пръдня общо взето...
4. Как най-безболезнено можете да скъсате някой? Няма такива положения, винаги боли, но може би с разговор е най-приемливо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На това му се вика мамино синче.Аман от такива."Майка ми не те харесва и не иска да съм с теб!!" и това от мъж на 22год.
Аз съм късала 2 пъти поради факта че не е така както аз искам и не се чувствам добре.Безболезнен начин на раздяла няма тъй като когато обичаш винаги те боли когато се разделиш с дадения човед.Най-гадния начин мисля че е да спреш всякакви връзки с този човек без да му дадеш обяснение че това е края
![]()
1. Колко пъти сте късали ( или са ви късали)
2 Как?
3.Кой мислите че е най гадния начин да скъсаш някой ?
4. Как най - безболезнено можете да скъсате някой
1.Късала съм може би 5-6 пъти..останалото мен са късалищото всички момчета са неосъзнати лиглиовци..дет не знаят кфо искат и с коя!
2.По всевъзможни тъп начини са ме късали,смси,скайп..."праща ли са си приятелче" бе пълните детски историйки![]()
3.Да му изневериш може би,или просто да му кажеш че никога нищо не е означавал за теб,че всичко е било една игра и заблуда..и че през цялото време си си имал др приятелка...;s
4.Ем...не мисля че има такъв начин;] малко или много..си има болка...