.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Да попитам....

Извинявам се, че ви занимавам с поредната тъпотия.
    Проблема ми е следния... Искам да живея с приятеля си. На 18 съм и от 3 години си живея сама в моя си апартамент. До тук всичко е ок, но все пак търябва да кажа на майка ми . И ето, че нямам идея как да го направя... Тя живее в друг град, но си идва 1-2 пъти в месеца за почивните дни и спи вкъщи. Тя позмава приятеля ми и го харесва, но все пак... Когато й кажа, че искам да живея с него, не мисля, че ще й е много приятено... Все пак нейното момиченце пораства...
    Дайте някой съвет как да й го кажа...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Ще го преживее
    А и това ще е голям експеримент за тебе, нали все пак досега не си живеела с друг човек, който да не ти е роднина?
    Така че само можеш хубаво да научиш от съвместното съжителство, а излишни знания няма и никога не е късно за тях.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Е, по едно време, една мома живееше вкъщи.
    Но въпроса ми е как да подходя към мамата

Просто и кажи

Спокойно бе се някога трябва да и го кажеш и все някога ще дойде този момент!Все пак тя знае, че ходиш с него от 3 години и сиг е подготвена за тази новина, че ще живееш в тях!! Успех.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spokoino,prosto i go kaji,ne vqrvam da ima nqkakav problem,vse pak tq bi trqbvalo da go e o4akvala,yspeh,mila
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

подкупи я Като идва другия път във вас направи нещо вкусотиика за вечеря покани и приятеля си купете винце предполагам ще се потдаде след 2 чашки и деликатно и го кажи и тогава или ще стане въргала или ще се съгласи Айде успех
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Кажи й,че вече си голяма и искаш да "наредиш" живота си.Тя иска или не,ще приеме факта,че вече не си малкото й момиче.И,че имаш нужда да си с приятеля си,защото го обичаш и искаш да сте заедно.Все някак ще се нареди всичко.Успех!

Мерси на всички ви. Майката ще си идва този уикенд и ще говоря с нея... Да стискате палци

Ще стискам лично аз , защото напълно те разбирам и ти влизам в положението.=) Имам връзка от 4години,само че нямам твоя късмет да живея сама =( .. Пиши какво е станало после
    Schranz music is my world !

Казжи й в най-скоро време.....все пак ако не е сега ще е по-късно...така или иначе ще трябва да й кажеш.Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си