- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вечното "дерби" : градско или селско?
Абе луди ли сте .. ако не ти стига акъла ще бъдеш селяндур дори и да си се родил в голям град
И малките градове не те оформят като личност ли , аре стига глупостиизраснал съм на място, което те оформя като личност...
Ямбол е града!
to4no taka![]()
Както и ти правиш в не малко случаи. Иначе преди да ми го кажеш - да, знам, аз съм зле, неграмотна, глупава, неучена, мързелива и какви бяха още дето ги казваш на всеки втори - е, не може да сме всички умни и схватливи като теб, ха. И сигурно мястото (квартала, града), в който живея ме е оформило така, нали?
Пък и чак "опонент"....
Ти каза "Уж е град, а всички са селяни" , не става ли дума точно за населеното място?
Абе, защо си тормозите главиците с подобни простотии? Този спор си остава вечен. Кефете си се там на селата и на големите градове, и това е.
Все тая, познавам много печени хора и от големите градове и от селата, познавам и големи селяци (също на 2те места)
Хора всякакви
И btw, пише се ПОТИКВАМ![]()
Не се пише така, "поДтиквам" е правилното. Има разлика между това и "потиснат".Първоначално написано от Sigrina
Незнам в 'чужбината' дали е като при нас.....
Но това делене на 'селяни' и 'граждани', ми се струва адски тъпо.
Не може да кажеме,че даден човек,ако е от село,то той е невъзпитан,прост,тъп и глупав селянин,пък тия,които са 'гражданчетата',да се мислят едва ли не эа Бог.
Това е супер глупаво,защото и много хора от софиянци,са много повече селяни,от колкото хората по селата.
Това,че повечето от вас имат на превид,едновремешните лилички и чичковци,които са седели на седянки и са си клюкарствали,това смея да твърдя,че го има в София.И не само в София ами навсякъде.
E-motata са си емота,няма лошо.Но чак пък да стигнат до крайност да си режат вените като онези 2 момичетa,прекалено.....
Нека сички си слушаме каквото си искаме,на мен не ми е ястно ,защо всички , които не слушат попфолк викат,че тази музика само разваляла хората,и всички,които я слушали били малумни,и още незнам си кави селяци.....
Напротив,тази музика си е като всички останали,който си я харесва,и да му втълпяваш,че била тъпа и още незнам си какво,няма да престане да я слуша,само че приятелите му или еди кой си не харесвал тази музика.Ами те не пеят само кючеци,ако това имат повечето от вас на предвид.Песни като, ''2 разплаканти очи'',''Бог да те накаже'',''Обичам да живея''...и още много други на невероятната българска и стойностна певица,a именно РУМЯНА ,винаги си остават.
За краткия си живот,през който беше на Земята,тя остави незабравими хитове.Ами на Ивана, ''от извора'', на Джена ''песен за Даме войводa'',и още хиляди други народни БЪЛГАРСКИ песни,си остават за винаги в нашата история.
И пак казвам,глупаво е да се делиме на ,метъли,чалгаджии,рокери...и какви ли не още измислици....
Хора живота е един.Изживейте го стойностно,както тряабва , и стига с тая элоба.Защото голяма част от българите са злобни,a тази злоба,само до лошо води.
А ти, като съвестна българка, не можа ли да се научиш да пишеш поне малко от малко грамотно? "НЕ ЗНАМ"!
Навсякъде я има разликата, не знам под това "чужбината" дали намекваш, че живееш някъде извън граница и дали си в голям или малък град, ама от опит мога да ти кажа, че няма как да няма разлика.Първоначално написано от Lysit0
Разбира се, че не можеш всички да сложиш под общ знаменател, толерантността обаче е дотам, докъдето се отнасяш с хората по 1 начин докато не се издънят кофти. Т.е. държиш се като тъпа селска пръчка- държат се с теб като с тъпа селска пръчка.
Делене бла- бла- бла, никой не те кара да се числиш към някоя група или да се ограничаваш в приятелствата си. Хората си намират приятели по интереси, не е толкова страшно, колкото го изкарваш, освен ако не си на 13 и току що не си влязла с пубертета. В такъв случай- еми, ш'ти мине.
А това със злобата включването беше уат да фък?!
Това с Румяна няма да го коментирам, нито е по темата, нито и аз не знам. Неадекватно ми се стори.
+ лайк Бианка сед: НЕ(интервал)ЗНАМ
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Селяните на КАФЕВО!
И все пак го каза, няма значение в отговор на какво, нали? А пък средата ми я остави ти - гледай своята, а за моята не бери грижа. Край на разговора.Първоначално написано от Raybeez
и за всички софиянци, плюещи провинцията![]()
амин
parvo si mn drazne6ta naturaПървоначално написано от woshata
2ro koe po to4no za kvartala ti ne e taka ?smis ciganini li nqmate ili narkomani... koe vsa6tnost mu e hubavoto ?kato po4nat nadejdenci obelqnci i lulqnci da si razpraat kolko sma i hibvai kvartalite otka4aaam aluuuuu ciganin do ciganin sme tukaa be (i az sam si ot nadejda (po prinuda)) nai gi mrazi to4no ot teq 3 kvartala da zapo4nat da razpaat kolko sa hubavi ili kolko nz si kvo ..aluuu otvorete o4i ciani i ku4eta![]()
a po temata :horata ot malkite gradove sa kompleksirani ot fakta 4e da si ot malak grad ne se gleda s dobri o4i .idvate i se zapo4va"napereno varvi6 dupeto varti6 i krakata si..." i razni drugi takiva .ina4e dale4 ne s alo6i hora inteligentni sa (4ast ot tqh) no ne na vs im se
polu4ava
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
мислех си, че става въпрос за Левски и цска :Д
Човек не се определя от това къде живее/се е родил, а от това като какъв се държи!
Как беее, ясно е - кои са по- фешАн, от големите градове или от селата![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Осрахте темата!
Вече може да й теглят ключа!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...