.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сериозна връзка

Здравейте,съфорумници!
    Да ви питам ,вие какво разбирате под сериозна връзка.А също какво бихте подразбирали,ако момчето,с което се зарибявате ви каже,че не търси сериозна връзка!?

Голям фен Аватара на glamouros
    Разбирам, че иска секс от време на време.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Що питаш само за момчето? Иначе ако момиче ми каже че нетърси сериозна връзка то иска нещо за 1 2 вечери колко да си направиме кефа и айде по натам пак
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    сериозна връзка е 1 месец или повече
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

за мен сериозна връзка е двамата души да се обичат взаимно много да държат на себе си повече от обикновенното да са искренни за всяко едно отношение към себе си иии разни такива и да продължи поне 11-12 месеца
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Град
    Враца
    Ми де да знам... сигурно двамата да са се вкопчили един за друг и да не гледат нщо друго, освен сериозната си приятелка/приятел. А за тия, дето не търсят сериозна връзка... ще рече, чеее... искат разнообразие Знам ли и аз
    еlsy

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    За мен сериозна връзка значи да се обичате взаимно с партньора си, да имате планове за бъдещето си, по простата причина, че искате да споделите това бъдеще с него.. нещо такова, също и да сте заедно по-дълго време

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Сериозна връзка ами може би по-дълга И основана на много любов, подкрепа, доверие, разбирателство...всичко заедно И общи цели, мисли за съвместно бъдеще и такива
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Dalga vrazka e parvoto ne6to koeto iznikva v glavata mi.No ina4e seriozna vrazka razbiram dvamata da sa napusno otdadeni edin na drug.
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

Град
    somewhere over the rainbow

Re: Сериозна връзка

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Здравейте,съфорумници!
    Да ви питам ,вие какво разбирате под сериозна връзка.А също какво бихте подразбирали,ако момчето,с което се зарибявате ви каже,че не търси сериозна връзка!?
    Под сериозна връзка разбирам взаимоотношения между хора,които се обичат ,преживели са повече от 3 месеца заедно и ебават половинката си за нещо друго освен за секс.
    Ако момчето,с което се "зарибявам",ми каже,че иска сериозна връзка,ще си река,че е имал прекалено много мимолетни връзки до сега и иска да опита нещо ново.Обикновено на такова изказване котговарям с "Аз пък се страхувах от обратното.."(Готова съм почти на всичко за да запазя една връзка хармонична и колкото се може по-дълга).
    Ако каже обратното..ще си кажа ,че пак не съм попаднала на точния човек.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    сериозна връзка е 1 месец или повече
    Е баси сериозната връзка .. Ти базикаш ли се?!!? За 1 месец няма как дори да опознаеш малко от малко човека до себе си.
    От думите ти излиза, че ако скъсате на 1месец и 2 дни сте имали сериозна връзка.... Ужас!! Я се осъзнай.!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сериозна връзка е когато не сте заедно само за кафенце, кино, дискотека или секс. Това е връзка за повече от 12 месеца. Връзка при която делите както радости така и тъга, ежедневни проблеми, разходи и подобни. Живеете заедно. Връзка при, която правите планове за бъдещето и не се притеснявате, че утре недай си боже ще сте бременни.

трудно се дава дефиниция на това нещо,в смисъл то си е въпрос на чувства как усещаш нещата.Примерно преди минаха 5/6 месеца,за да си кажа \"а бе ние с тоя вече ходим сериозно\",докато сега още преди да тръгна с сладинкото ми бебче,знаех,че изпитвам нещо истинско (проблема беше,че тези чувства бяха толкова силни,че не го приемах за любов,ами и аз нз за какво).просто още не са минали и 2 месеца и вече знам,че той е ЧОВЕКА

Супер фен
    еми хората общо взето го казаха вече
    Да се уважавате,да правите компромиси един за друг,да споделяте чувствата си каквито и да са те,ежедневните проблеми,да можете да говорите свободно за всичко(а не да питате по форумите какво да кажете на гаджето ...) ,да сте отдадени изцяло един на друг,да имате планове заедно...
    такива неща А колкото до времето...тва не може да се определи... 1 месец,5 месеца... тия неща понякога изобщо не определят дали връзката е сериозна...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Здравейте,съфорумници!
    Бих подразбирал,че ИСКА сериозна връзка.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadY-V
    за мен сериозна връзка е двамата души да се обичат взаимно много да държат на себе си повече от обикновенното да са искренни за всяко едно отношение към себе си иии разни такива и да продължи поне 11-12 месеца
    +1

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Здравейте,съфорумници!
    Бих подразбирал,че ИСКА сериозна връзка.
    Хм интересно предположение!Би ли се агрументирал?

Град
    София

.....

Не знам какво става ,но е факт аз сам много забавен но пък сериозни връзки не съм имал.От сериозна връска имам предвид над 1 месец заедно много тъжно предложете нещо как да се сдобия с сериозна приятелка (половинка)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За мен една връзка е сериозна, тогава, когато и двама имаме някакви чувства един към друг, когато не сме заедно само заради секса или понеже няма какво да правим..
    Когато имаме уважение един към друг, правим компромиси, променяме се и влагаме всичко необходимо, за да сме заедно и да ни е хубаво...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си