- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не можахме да правим анален секс
s priqtelkata mi iskame da pravim sex otzad... vednuj probvahme,no ne se polu4i,za6toto kato 4e li mi be6e mek,za6toto predi tva pravehme vaginalen sex... i ne6to ne se polu4i.probvahme nai razli4ni pozi no taka i ne mi vlezna...dali problema e bil v men ili v neq,za6toto tq e mn tqsna otzad? tva e purviq mi vupros,a vtoriq e ako sledva6tiq put pak opitame i se polu4i dali 6te suzdam nqkakuv problem ako svur6a v neq... otzad?
т.7
krem4et0
Оййй божей![]()
Може би проблема е бил и при двамата (ако й е за пръв път анално)
По-добре втория път купи някакав гел, който доста ще помогне не са скъпи а вършат работа.
Ако свършиш в нея няма да има проблем или опасност от забременяване!
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
emi az bqh kupil lubrikant ama pak ne stana! ina4e da za urvi put probvahme otzad i moje bi tva e bil problemut
Прекарай първо пръстче от там, или няква играчка... Не количка Matchbox, нали се сещашС лубрикант разбира се и според мен с презерватив. Тогава свършвай кооолкото искаш там
И да е твърд, все едно бетон ще къртиш :P Айде успех!
![]()
Боже кви хора има ... Виж тази тема --> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430 По-надолу в коментарите има \"Ръководство за анален секС\" даже може да прочетеш цялата тема сигурна съм , че сексуалната ти култура не е много обогатена ...
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от roltirirang
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МДА ВЯРНО РЪГАИ ЕДНО ТРУПЧЕ БЕЛКЕМ СТАНЕ
НЕ БЕ СЕРИОЗНО ПРОБВАИ С ГРЕС МОЖЕ ДА СТАНЕ ИЛИ Я ПО ДОБРЕ С ЛУБРИКАНТ(греса е в случеи че си зле с финансите
) И ВЕРНО МОЖЕШ ДА ПРОКАРАШ ПРЪСЧЕ ИЛИ 2 ИЛИ 3
УСПЕХИ
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Това е анус. Естествено, че е тясно. Ако не беше как щеше да въздържа първичните си нужди? Облизване, лубрикант, пръстче, 2 пръста и чак тогава пенис с презерватив, обилно намазан с лубрикант. Освен това пробвайте тя да е легнала по корем, а на на задна прашка, защото така ъгълът на проникване е по-неприятен.....Ако не се получи-опитайте пак след време. Ако я боли-незабавно спри!
пич, да си чувал за едни гелчета дето се слагат при такива случаи?
Разши ри я...
Вкарай едната ръка, аи сега вкараи и другата... ПЛЯСКАЙ![]()
Първоначално написано от fear.com
даааа нали .....най-мн някоя болест.....
О боже.. А чували ли си случайно за лубриканти който се мажат на дупето/тъй като тама е сухо и не може да влезне/ и като намажеш едно хубаво и малко по малко и ще влезне!То не може на веднъж както в вагината!