- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Феромони
да ви питам използвали ли сте парфюми с феромони в него и наистина ли засилвали сексуалността у противоположния пол![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Ами по принцип това с феромоните е така, но честно казано не вярвам, че тези в парфюмите действат. Това е като всяко друго чудо. То не бяха колани за отсабване, лепенки, какво ли не. Това просто е шантаж.
Приятелят ми ме възбужда ,без тези аромати =)
засилва не само сексуалноста ами и злобата 1 пат пречуках една щото не са дишаше около нея теи смрадеше от пиромони че не са дишаше![]()
Абе феромоните могат да те назлобят подсъзнателно да виеш за секс ... голяма работа е таа подсъзнателна манипулация, ей! Ма аз ще ти кажа друго - събрахме се в наш'та кочина и започнахме да пием. Сложихме на един келеш мааалкоо испанска муха ... малииии, строши го 6 пъти! Излизам аз и гледам козите и офците бегат! Викам ААА, ко стана тука ся, то той май ги беше изгняцал наред ... Та за мухата ти давам гаранция, въпреки, че сама по себе си не е много полезна!
Вие така си мислите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮