.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Феромони

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))

Феромони

да ви питам използвали ли сте парфюми с феромони в него и наистина ли засилвали сексуалността у противоположния пол
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Ами по принцип това с феромоните е така, но честно казано не вярвам, че тези в парфюмите действат. Това е като всяко друго чудо. То не бяха колани за отсабване, лепенки, какво ли не. Това просто е шантаж.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Приятелят ми ме възбужда ,без тези аромати =)

ами честно казано не действат една приятелка ползваше такъв [беше и подарък иначе никога не би се вързала на такива работи ]хич не "помага" даже миреше не особенно приятно

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Помага овча лой и мускус от катерици

засилва не само сексуалноста ами и злобата 1 пат пречуках една щото не са дишаше около нея теи смрадеше от пиромони че не са дишаше

Абе феромоните могат да те назлобят подсъзнателно да виеш за секс ... голяма работа е таа подсъзнателна манипулация, ей! Ма аз ще ти кажа друго - събрахме се в наш'та кочина и започнахме да пием. Сложихме на един келеш мааалкоо испанска муха ... малииии, строши го 6 пъти! Излизам аз и гледам козите и офците бегат! Викам ААА, ко стана тука ся, то той май ги беше изгняцал наред ... Та за мухата ти давам гаранция, въпреки, че сама по себе си не е много полезна!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    me 2

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish

Вие така си мислите...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Вие така си мислите...
    +1
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си