.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ДАЛИ щЕ РАЗБЕРЕ ????!!

ами първо да се извиня ако темата не е за тук .. но съм нова из саита ... та .. на 15 съм и когато ми идва ме боли супер много корема напрао нечовешко .. ходих с майка на преглед и гинеколога каза че ще ме гледа на видеозон да види какво има . но така ще разбере ли че не сам дествена ( ще види ли ) щото майка ми незнае и не искам да научаваааа таа ако нещо знаете пишете

Град
    Русе
    не като те гледа на видеозон не може да разбере дали си девствена или не
    ...

Нямам предства , но мисля , че ако кажеш на гиниколога , че не искаш да казва на майкати , ще си остане лекарска тайна. .. май
    phah

Град
    в съня на елфите
    няма как на видеозона да види дали си девствена или не.

Голям фен Аватара на one
    Предполагам,че няма как да види.

няма как да види, но ако те преглежда 100% ще разбере... ако ме питаш мен помоли го/я да не казва на майка ти и би трявало сичко да си е ок айде успех, дано сичко да мине добре

Като си тръгнала да се чукаш на 15(ако не и по-рано) сега трепери като лист!!!И спрете с това,че ако му кажела,щяло да остане лекарска тайна.Ако майка й му бутне 20 лева тоя ще си изпее всичко.

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Тя ще плати нейните 20 и ще сложи още 20 общо 40...слагат масата и започват покера

Спокойно от видеозон нищо не може да разбере
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Супер фен
    От видеозон - не, от преглед на магарето - да.

Неможе да разбере

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от OregorN
    Тя ще плати нейните 20 и ще сложи още 20 общо 40...слагат масата и започват покера

Спокойно от видеозон нищо не може да разбере
    +1
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Няма да се види спокойно...и аз съм била на видеозон ама не се разбира дали си дествен или не

оох благодаря ви много вие сте ангелчета ..

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Еми гинеколога първо пита дали водиш полов живот или не !Ако му кажеш не,няма да те гледа отдолу,а на видеозона няма как да се види дали си девствена!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Наскоро една приятелка имаше същия проблем като твоя.
    С тази разлика,че тя има навършени 18 .. просто майка и държеше да я придружи и е с доста консервативни възгледи .. та уж беше помолила гинеколожката да не казва и на другия ден като отидоха да вземат някви изследвания,лекарката всичко изпя.
    Ааа защо просто не кажеш на майка си и да си спестиш притесненията.
    А на видеозон няма как да разберат девствена ли си или не,виж вече като си на магарето нещата стоят по друг начин. Там няма скрито-покрито.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

еееми мен не ме е нещо страх от нея тя ме разбира и ми се явява много добра приятелка .. ама некво ми е гадно .. ддз

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Ааа защо просто не кажеш на майка си и да си спестиш притесненията.
    А на видеозон няма как да разберат девствена ли си или не,виж вече като си на магарето нещата стоят по друг начин. Там няма скрито-покрито.
    Момичето пита дали ще се разбере от видеозон, че не е девствена, а не пита дали да казва на майка си или не. Това си е нейна работа, аз лично също не бих казала. То си зависи от родителите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си