.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Да го питам ли какво става или?

.

Ami mislq 4e si vnu6ava6 malko i az sum taka s moq priqtel vseki pat kato napravi ne6to koeto ne mi harsva i po4vam da mu darja smetka i mislq 4e po tozi na4in stavam dosadna.No ako prodalji tova ili ako ti se iska da go popita6 go napravi no ne mu se karai.
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

аз мисля 4е мн прибързва6...но все пак ти си го познва6 по добре и знае6 кога как се държи..аз ли4но не мисля 4е има при4ина за която да се притеснява6..поне както изглежда отстрани...и все пак ако продължи това тогава го питай или измисли как да разбере6 за6то е така..но за сега не мисля 4е има не6то необи4айно успех4ета
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Е са за 1 път.
    Но ако започне да го прави това системно определено трябва да го попиташ!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FUCK ME I'M FAMOUS
    Е са за 1 път.
    Но ако започне да го прави това системно определено трябва да го попиташ!
    да!

Цитирай Първоначално написано от kiksinka
    Ami mislq 4e si vnu6ava6 malko i az sum taka s moq priqtel vseki pat kato napravi ne6to koeto ne mi harsva i po4vam da mu darja smetka i mislq 4e po tozi na4in stavam dosadna.No ako prodalji tova ili ako ti se iska da go popita6 go napravi no ne mu se karai.

И аз мисля, че за един път не е проблем, но ако започне да го прави често го попитай и поговорете
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Град
    somewhere over the rainbow
    Ем помоли го да ти се обажда след "Сървайвър",а не преди него,за да си говорите на спокойствие.Не вярвам да ти откаже-нищо не му струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си