- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте идеи
Значи ето го и моя проблем
Едно момиче от даскало ме харесва но аз не изпитвам същите чувства към нея тя е много хубаво,красиво момиче ,сладка,чаровна,умна мога да кажа само хубави неща за нея но просто не е мой тип чувстам само приятелски чуства към нея и нз какво да и кажа не искам в никакъв случай да я нараня знам колко е гадно да не ти отвърнат на чувствата искам да ви питам вас как да постъпя и вие как бихте постъпили не искам да питам приятели защото знам какво ще кажат "Фани я навий я да се ебете и ако не ти хареса я зарежи" или нещо от сорта а аз вече не съм такъв преди признавам си че бях такъв но тва лято много се примених защото за пръв път наистина се влюбих в едно момиче и заради накакви глупости и дребулий се разделихме така по темата Кажете как да постъпя какво да и кажа много я уважавам и не искам да я нараня мисля си да тръгна с нея и с времето да видим какво ще стане но все пак кажете вашите мнения ще са ми от полза![]()
Или я харесваш,или не.Няма смисъл да и даваш напразни надежди.Казваш и как стоят нещата и тя сигурно ще те разбере,щом твърдиш,че е разбрана.Няма начин да не я заболи.Дори и малко да е,но ще има такъв момент.Ще те преживее..На тези години всичко си отива толкова бързо,колкото е дошло.
Харесва те !
Какви чувства са това ?
Как ще я нараниш ?
Кажи и ,че я харесваш, но като приятел.Тя няма къде да отиде, ще го преглътне,и ще хареса някои друг.
Ъъ..Може и да скочи от четвъртия етаж![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Еми ние се познаваме от 3-4 месеца и тя сега събрала смелост да ми каже и мисля че е повече от само че ме Харесва не чак любов но на там отиват нещата за неяПървоначално написано от Ev1l
Щом не изпитваш същите чувства към нея,както тя към теб, то тогава ще е по-добре да не и даваш надежди и да НЕ тръгвате, защото ако това стане после като се разделите ще я боли много повече, отколкото ако просто и кажеш,че искаш да сте само приятели без да е имало нищо между вас. Спокойно, ще го преглътне и то по-безболезненоНо пък има и друг вариант... ако тръгнете може да започнеш да я харесваш повече, но аз лично бих предпочела първия
![]()
Ангелы здесь больше не живут...
Да!!!Първоначално написано от xxxSnowflakexxx
Вие обаче не ме разбирате просто искам да намеря най безболезния начин и най добрия вариант за нея не ви разбирам какви сте вие въобще не ви пука за дадения човек много ми е лесно да кажа Не те харесвам не се убиждай и аре чао тя ще ме намрази и няма да ми проговори а аз не искам това да се допуска
Ако тя испитва нещо кам теб няма как да е безболезнен начина по който ще и го кажеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Първоначално написано от ivcho123
Еми кажи и направо без заобикалки,защото ,ако е със эаобикалки ще е по- болезнено.
Няма безболезнен начин в такива случаи, но възможно най-тъпото от твоя страна ще бъде да тръгнеш с нея, когато не я харесваш. Смятам, че трябва да и обясниш без да си спестяваш нищо, как стоят нещата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.