.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Въпрос към пушачите

Чудих се къде да пусна темата и дано да съм оцелила Та въпроса ми е... от колко време пушите и имате ли някакви проблеми със здравето вследствие от цигарите?
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Пушех активно 4 години, като през това време кръвното ми налягане се повишаваше всеки ден, после получих сърдечна криза и разбира се хронична кашлица и ги отказах

ka6lica i zadahvane otvreme na vreme. pu6a ot 2-3 godini.

Град
    София
    пуша само за кеф.. не сам пристрастен...
    най вече наргиле , пурички ... тревица :P

Град
    Sofia
    Пуша от хмм 6-7 години,нямам проблеми освен бруталното задъхване и по бързото изморяване след тичане,секс или къвто и да било физически труд
    I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...

Цитирай Първоначално написано от QueenB
    Пуша от хмм 6-7 години,нямам проблеми освен бруталното задъхване и по бързото изморяване след тичане,секс или къвто и да било физически труд
    Значи имаш

sladky2009
    Guest
    Пуша от вчера мн се радвам имам тема в кофата даже

Мега фен Аватара на EarthShaker
    мн се расвала... прочети по-горните мнения и ако имаш мозък в главата остави тези лайна още от сега...

кво се радват че пушат ... баси пропадналите
    The music is my rescue,.. ♥

Пуша от две години и засега проблеми нямам. Но например като се изкачвам по стълби,тичам или по тежък физически труд почти няма въздух и почвам да се задушавам.Сутрин много ме боли гърлото и смучам хапчетаа(нече помагат) ии се задавям от кашлица..Кашлям по 10/15 минути.Това с въздуха обаче ме притеснява,защото преди издъжрах много

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami sega sum na 19,pu6a ot 2godini.nqmam zdravoslovni problemi katoka6lica,burzo izmorqvanei t.n,no mi se struva,4e glasut mi e stanal leko po-drezgav-taka mi haresva de,no ne se gordeq s tova,4e pu6a.

Град
    Перник
    Пуша от 1 година и не изпитвам нужда от цигарите,но ги пуша.Нямам проблеми от тях.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Активен пушач съм вече 4-та година . Разбира се , че цигарите оказват влияние върху човешкия организъм . За това , когато усетя , че започвам да прекалявам , ги спирам за две - три седмици .

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Пуша от вчера мн се радвам имам тема в кофата даже
    Мн си тъпа ма пушила от вчера и са кефи такааа ама ейй земи са стегни и утре да каиш че не пушиш от вчера при мен се появиха мн злобна кашлица задахване,преумора..
    и ся като сам в някаф такаф процес на спиране шибания никотинов глад ми са струва като някво японско психическо мачение без край... айляка е да имаш нещо в устата да дафчиш да смучиш ядеш пиеш ауе квото и да е във всеки момент в кото си помислиш за цигара и нямаш възможност да ядеш налапай 1 дъвака и .... най-сигурния метод които и е най-разпространен до колкото гледам по мед сайтове е да сменяш постоянно марките на цигарите поради простата причина че накрая цигарите ставали отврат и самия мозак които е главния виновник за неспособноста за отказване сам отхварля тоя шибан навик!!
    Успех на всички и гледайте да се помъчите да спрете цигарите по-навреме
    П.П. Пуша вече 3 години....

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    мн се расвала... прочети по-горните мнения и ако имаш мозък в главата остави тези лайна още от сега...
    Като я гледам на аватара е някфа малка пикла дето ги е пропушила да са исфука пред каките вижте ме коя съм аз пуша гнусни цигари и сам по-голяма от вас просто и да са оптваш моито моиче нито ща напраат по-добра нит по красива а още повече и по-пораснала...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Задъхване и закашляне .. от време на време .. и все пак трябва да ги откажа ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    sofiqqq
    аз пуша от 3 години ии за сега нямам проблеми със здравето вследствие от цигарите
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Долината На Идиотщината
    Пуша от две години и само се задъхвам повечко като се затичам само това е,във фитнеса нямам проблеми и в друг физически труд..изкачването на стълби вече го свикнах и не се задъхвам

Кръвно налягане и пулса се променят

Тялото не приема нормалното количество кислород

Намаля ефективността на Вкуса и Мириса

Пръстите пожълтяват

Кожата ти и косата ти миришат специфично.. неприятно...

Набръчква кожата и я прави леко сивкава

Увеличава възможността за сърдечен удар с 50%

Увеличава възможността за рак на белия дроб с 50%

.....

пуша... нещатата, които забелязвам са... не се умарям, но оставам без дъх при тежк физически труд/спорт и т.н.... ако предпочетеш да продължиш въпреки, че си задъхан ти се замайва главата... иска ти се да повърнеш... вероятност да припаднеш от липсата на кислород...

не знам колко струва една кутия в БГ в момента...

но тук давам по 4.50 евро на ден за цигари... това са приблизително 1643 евро на година за цигари...

пуша от 2 години...

зависими сме от толкова много неща в този живот... нека не се поддаваме сами на още едно нещо, от което да сме зависими...

казвайки това паля цигара...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Град
    Pleven
    миии почти 6 години вече пуша ... кофтито ми е само,че имам зъбен камак от цигарите ... и не мога да ги спра,защото нямам воля ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си