- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос към пушачите
Чудих се къде да пусна темата и дано да съм оцелилаТа въпроса ми е... от колко време пушите и имате ли някакви проблеми със здравето вследствие от цигарите?
>>> House Music <<<
Пушех активно 4 години, като през това време кръвното ми налягане се повишаваше всеки ден, после получих сърдечна криза и разбира се хронична кашлица и ги отказах![]()
ka6lica i zadahvane otvreme na vreme. pu6a ot 2-3 godini.
пуша само за кеф.. не сам пристрастен...
най вече наргиле ,пурички ... тревица
:P
Пуша от хмм 6-7 години,нямам проблеми освен бруталното задъхване и по бързото изморяване след тичане,секс или къвто и да било физически труд![]()
I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...
Значи имашПървоначално написано от QueenB
![]()
Пуша от вчерамн се радвам
имам тема в кофата даже
![]()
мн се расвала... прочети по-горните мнения и ако имаш мозък в главата остави тези лайна още от сега...
кво се радват че пушат ... баси пропадналите![]()
![]()
![]()
The music is my rescue,.. ♥
Пуша от две години и засега проблеми нямам. Но например като се изкачвам по стълби,тичам или по тежък физически труд почти няма въздух и почвам да се задушавам.Сутрин много ме боли гърлото и смучам хапчетаа(нече помагат) ии се задавям от кашлица..Кашлям по 10/15 минути.Това с въздуха обаче ме притеснява,защото преди издъжрах много![]()
ami sega sum na 19,pu6a ot 2godini.nqmam zdravoslovni problemi katoka6lica,burzo izmorqvanei t.n,no mi se struva,4e glasut mi e stanal leko po-drezgav-taka mi haresva de,no ne se gordeq s tova,4e pu6a.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Активен пушач съм вече 4-та година . Разбира се , че цигарите оказват влияние върху човешкия организъм . За това , когато усетя , че започвам да прекалявам , ги спирам за две - три седмици .
Мн си тъпа ма пушила от вчера и са кефи такааа ама ейй земи са стегни и утре да каиш че не пушиш от вчера при мен се появиха мн злобна кашлица задахване,преумора..Първоначално написано от sladky2009
и ся като сам в някаф такаф процес на спиране шибания никотинов глад ми са струва като някво японско психическо мачение без край... айляка е да имаш нещо в устата да дафчиш да смучиш ядеш пиеш ауе квото и да е във всеки момент в кото си помислиш за цигара и нямаш възможност да ядеш налапай 1 дъвака и .... най-сигурния метод които и е най-разпространен до колкото гледам по мед сайтове е да сменяш постоянно марките на цигарите поради простата причина че накрая цигарите ставали отврат и самия мозак които е главния виновник за неспособноста за отказване сам отхварля тоя шибан навик!!![]()
![]()
Успех на всички и гледайте да се помъчите да спрете цигарите по-навреме
П.П. Пуша вече 3 години....![]()
![]()
Като я гледам на аватара е някфа малка пикла дето ги е пропушила да са исфука пред каките вижте ме коя съм аз пуша гнусни цигари и сам по-голяма от вас просто и да са оптваш моито моиче нито ща напраат по-добра нит по красива а още повече и по-пораснала...Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
Задъхване и закашляне .. от време на време .. и все пак трябва да ги откажа ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
аз пуша от 3 години ии за сега нямам проблеми със здравето вследствие от цигарите
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Пуша от две години и само се задъхвам повечко като се затичам само това е,във фитнеса нямам проблеми и в друг физически труд..изкачването на стълби вече го свикнах и не се задъхвам![]()
![]()
Кръвно налягане и пулса се променят
Тялото не приема нормалното количество кислород
Намаля ефективността на Вкуса и Мириса
Пръстите пожълтяват
Кожата ти и косата ти миришат специфично.. неприятно...
Набръчква кожата и я прави леко сивкава
Увеличава възможността за сърдечен удар с 50%
Увеличава възможността за рак на белия дроб с 50%
.....
пуша... нещатата, които забелязвам са... не се умарям, но оставам без дъх при тежк физически труд/спорт и т.н.... ако предпочетеш да продължиш въпреки, че си задъхан ти се замайва главата... иска ти се да повърнеш... вероятност да припаднеш от липсата на кислород...
не знам колко струва една кутия в БГ в момента...
но тук давам по 4.50 евро на ден за цигари... това са приблизително 1643 евро на година за цигари...
пуша от 2 години...
зависими сме от толкова много неща в този живот... нека не се поддаваме сами на още едно нещо, от което да сме зависими...
казвайки това паля цигара...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
миии почти 6 години вече пуша ... кофтито ми е само,че имам зъбен камак от цигарите ... и не мога да ги спра,защото нямам воля ..![]()