Момче съм и искам да си направя за пръв кола маска на интимните части, но ми казаха че първият път даже ти тече кръв и малко ме разколебаха.А и като отидеш какво казваш на козметичката и как протича самия процес?
Еми казваш и че искаш кола маска на интимните части, събличаш се, лягаш там на едно като легло, разкрачваш се, тя те маже с кола маската и дърпа .. Кръв има ама е сам първите няколко пътиВ началото боли, но малко по малко се свиква
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
А казаха ми че ти дават и нещо да си сложиш, да не ти се вижда хуя-вярно ли е?
Еми не мога да ти кажа, то вече май зависи до самата козметичка, щото мой френдове са ходили и казват, че с нищо не го прикриват![]()
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Епа к'во? Срам те е ,че ти е малък ли ?
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Е ся, на някои хора не им е приятно непозната жена да се взира в гениталиите имПървоначално написано от Ev1l
![]()
пък и ако попаднеш на мъж козметикПървоначално написано от mir4eto93
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
а и това си е нещо лично и аз не съм на мнение,че козматичката или козметика трябва да гледаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
(Първоначално написано от Jumbie483
е то има ли мъжки козметици![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
ayyyyyyyПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Има, има, какватато работа може да върши жената, такава и мъжа и обратнотоПървоначално написано от roksana_1
![]()