.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: Момчета, защо

Цитирай Първоначално написано от Snowww

Защо момчетата:

1. Ежедневно пият бира. Защото ако не пиеш бира, значи не си истински мъж
    2. Всеки който по един или друг начин не ви е симпатичен значи е педерас*
    3. Всички си мислят, че могат за части от секундата да преценят кое момиче "става" и кое не "става"
    4. Когато видите хубаво момиче веднага почвате " аууу, тая само да ми падне, кфо ще я напрааа"
    5. Защо повечето само си измисляте истории с колко различни сте спали, а всъщност не сте виждали пут*а през живота си
    6. Защо всички се хвалите колко са ви големи п*шките, а в същото време сте пълна скръб...
    7. Всички на всяка цена трябва да имате супер мощен компютър и i-phone
    8. Всички трябва да псувате през 5 секунди, щото иначе не сте мъже
    9. Никой ама никога не слуша чалга, само дето на купоните всички денсите като за световно

Абе и момчетата не сте цвете за мирисане, ама айре
    до авторката яко си тъпа, ама харабийската
    1.Аз пия бира рядко, само когато ми се налага да правя след тва нещо което се изисква да ми работи мозъка поне на 70%, иначе предпочитам нещо твърдо.
    2.С тея дълги коси и фешаняшки бритони всички са пендели иначе ако момчето ми хареса нема да кажа че е педал, ма то си личи.
    3.Естествено че може да преценим, както вие го правите такива сме и ние, ако е хубаво момичето начи става ако не е чакаш другото.
    4.Като видя хубаво момиче, нема ти се верва кво ше и направа
    5.То май и ти не си виждала уй, ама пишеш умни теми...
    6. Кво лошо има да си мерим атрибутите?? Вие как се фалите коя има по големи цици??
    7.Щото скайпа много накъсва на слаби компютри и не мога да правя секс през монитора...
    8.Псуването е част от мъжете, който не псува е педал!
    9.много си аресвам чалгата, и сръбско и гръцко много уважавам.
    айРе със здраве мойто дете
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Za povecheto neshta koito e napisala avtorkata ne sym syglasna daje izobshto , ama tova s hvaleneto na povecheto si vi e redovna praktika . I to dori i da ne e pred mnogo hora , to pone pred nai - dobrite si priqteli . Tochno za tova bqhme govorili s edin priqtel i toi mi kaza che kato se syberat myjka kompaniq bilo poveche ot normalno koito iska da si razkaje za lubovnite prejivqvaniq ako moga taka da gi nareka otkakto ne sa se vijdali , tva bilo vse edno momichetata kato sme si govorili za grimove...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си