1. Ежедневно пият бира. Защото ако не пиеш бира, значи не си истински мъж
Често пия бира, но не ежедневно. Харесва ми хубавата маркова бира, но не се наливам с нея.
2. Всеки който по един или друг начин не ви е симпатичен значи е педерас*
Не вида, а поведението прави някой да се дърви като педерас*. Такива не заслужават вниманието ми.
3. Всички си мислят, че могат за части от секундата да преценят кое момиче "става" и кое не "става"
Една жена се преценява много трудно, а е и всяка е много различна. Понякога години не стигат да я опознаеш.
4. Когато видите хубаво момиче веднага почвате " аууу, тая само да ми падне, кфо ще я напрааа"
Предпочитам да и направя комплимент.
5. Защо повечето само си измисляте истории с колко различни сте спали, а всъщност не сте виждали пут*а през живота си
Истинският мъж никога не би споменал с коя е бил или да се похвали. Това, че едно момиче му се е доверила не е повод за хвалене и изтъкване пред приятели. Така наранява достойнството на момичето.
6. Защо всички се хвалите колко са ви големи п*шките, а в същото време сте пълна скръб...
Ако сам говориш какъв герой си в леглото значи си кръгла 0. За истинските мъже говорят жените.
7. Всички на всяка цена трябва да имате супер мощен компютър и i-phone
Компютъра ми е от 90-а година и вече дори и за сърфиране не става. Телефона ми не е нищо особено.
8. Всички трябва да псувате през 5 секунди, щото иначе не сте мъже
Псувам когато съм адски изнервен. Рядко се случва.
9. Никой ама никога не слуша чалга, само дето на купоните всички денсите като за световно
Не посещавам подобни купони. Виж рок концертите са друга бира