- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече в училище не е същото ;(
Сигурно сте чели слушали за Деница Крайчева ,която почина.Момичето е само на 13 и е от моето училище.След смъррта и първия ден всички бяхме заключени в стаите , моя клас имахме час при класния и .Разбра се че е припаднала в математиката.Аз се разплаках като се сетих че миналия час тя ме поздрави.Всички реваха а момчетата ни отешаваха викаха Тя няма да умре спокойно имайте вяра.Видяхме как я изнасят с една количка беше цялата синя .Госпожата която и направи сърдечен масаж почна да плаче беше цялата бяла .На всички ни казаха че е в кома ,но час по късно се вращат учителите които бяха с нея в болницата и ни съобщиха за смъртта и .След училище всички ревахме дори и момчетата без усмивки без нищо само се прегръщаме и плачем.На следващия ден се надявах да не е така.Всички деца и учители бяхме в черно .Цял ден нито една усмивка не видях.Отново плакахме .Само с поглед си казвахме оо боже все още немога да го приема.При класа на починалата беше трагично.Единственото за което ходеха на училище е да чакат психолози.Гледаш ги как реват за саученичката им а психолозите ги правят на луди.Днес аз не бях на училище разбрах че след четвъртия час бие званеца без да спре всички слизат на форума .директорката казала неща за Деница .Минута мърчание и Сбогом деница.Цялото училище плакало .Училището вече няма да е същото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко досадно!нито е първата,нито последната умряла.казват:не мисли за мъртвите,те вече са мъртви-мисли за живите!и кво пишеш тия глупости тук,няма да я съживим.момиченце било пукнало-голяма работа!!!
гадно е някой да умре // още по гадно е човека да ти е близък // не знам може много хора да кажат че не съм прав но аз така живея
живяа за това което имам не мисля за това което нямам
ако някой умре не е важно даваш почит и 1-2 седмици си омълушен ...
рано или късно всички ще умрем ( вярно е че лошото е за живите но ... )но все пак не се стягайте толкова живей за мига просто трябва да забравиш и да се развеселиш и няма да ти е тъжно // забрави - не мисли за тази ученичка просто се развесели с нещо и ще бъде отново същото в училище
май дрънкам много глупости ама то и аз съм глупост на природата така че няма значения пробвай съвета ми все пак един ден и ти ще умреш и не вярвам че ще искаш да втъжниш живота на другите за 2-3 месеца така че бъди щастлива забрави за деница тя е в миналото ти си настоящето ...
ваУ рокс
Grell
И от нашето у-ще умряха доста ученици,но не сме обръщали чак такова внимание.
Миналата година едно момче забоде химикалка в слепоочието на друго ... и то точно пред нашата класна стая.. гледката беше отвратителна, но така и никой не заплака... камо ли цяло училище да запоне...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
изумява ме тъпото отношение на хората в тези тема (не всички)![]()
'момичето пукнало,голяма работа' - ти нормален ли си,бе човек ??????![]()
![]()
..как може да разсъждавате така???...питате ли ги близките и родителите на това момиче как се чувстват...за вас не е голяма работа..а за тях?...
жалкото е,че има такива хора...егоисти,които гледат те да са добре и не мислят за останалите..жалко е,наистина
![]()
нека момиче почива в мир!
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Смъртта ни заобикаля от всички страни - давам себе си за пример - за два месеца 4 човека, 4 поглебения, 4 разбити живота, но какво да се прави, никой не живее вечно, е да по-добре да си отидеш късно, но какво да се прави - съдба. Училището пак ще си е същото, ще мине време, а то лекува, в моето училище почина детето на един от преподавателите, беше тежък ден, но отшумя, пак ще има усмивки и смях, но и понякога ще си спомняте и сълзите ще се връщат ... Какво мога да кажа повече, нека почива в мир!
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Прави сте всички. Кофти е да умре някой,голям психо удар има върху човека. Колкото до психолозите те тва им е работата да те изкарват луд. Един приятел отиде да разбере какъв проблем има (просто много заекваше и супер много се стресираше) на втория-третия сеанс го изкараха луд. Повече не съм го виждал. По-добре не ходете. А иначе за оная част от келеши за които много ги боли фара че някой е пукнал... едно ще ви кажа. Ще умре ваш някой много близък за вас или... в най-лошия случай ваш родител (не ви го пожелавам дори с близък и приятел) и ние ще си кажем..епа мене кво ме е*е. Нали не го познавам. Имайте малко уважение. Дори да е циганин,дори да е къвто и да е ТО Е ЧОВЕК. В лицата сме различни в телата сме еднакви. Нека момичето почива в мир и никой да не почива млад. Но знайте.. Един удар който е причинен по тялото зараства. Но удар в душата си остава за цял живот. Няма да отшумее смъртта на момичето за тези които я познават. Остава завинаги. Колкото и да е трудно да го забравиш ти не можеш. Нека душата й да почива в мир , да лети смело и гордо в небесата.
R.I.P.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Наистина доста тъжно и нелепо, но ми се струва, че мааалко преувеличаваш. Училището ще си е същото.
По-неадекватен и злобен коментар от първия не съм чела в този форум.Проявете уважение към починалото момиче, мъката на близките и, на хората, които са я познавали....За да и е толкова тежко на авторката и на съучениците и, значи Деница е била добър, истински човек и засалужава да бъде почетена паметта и.
Мила, спокойно, лошите мисли ще отшумят.Съжалявам много за момичето, но, да, трябва да продължите напред, деца сте.Животът ще тръгне както преди и да, ще си спомняте за нея, но се старайте да извиквате в себе си хубавите спомени от времето, когато е била с вас.
Дано почива в мир!![]()
![]()
това сериозно ли // значи е умряло така ли //Първоначално написано от Jumbie483
а пък за коментара дето е преди мен ще кажа само - идиот
а пък като го дадът по медиите и вече станало голяма работа
не че е малка , но вече всички се превземат ( не за вас говоря )
всички викат горкото момиче много лошо как може така ама много е гадно " добре че всеки ден не се случват такива неща "
всеки ден не по 1 ми по 2 -3 човека умират от катастрофи ( само !!) а и държавата ни няма 8 милиона души... никой не е казал горкия бласнали са го умрял е просто медиите правят всичко голяма работа
пример случая с Максим ( тоя дето на леда танцува там ) - убил момче момиче в кома : стана тема за цял един народ всички тръгнаха да тагуват и да обвиняват маским ( не че не е виновен и те са прави ) , но когато някой друг умре както казват в новините на пътя .... са се блъснали две коли . Шофьора на ... кола е починал // никой не обръща внимания // аз ако почина на тротоара ейтака без да искам да падна и да се ударя ( пази боже) никой няма да каже нищо като всички тук и по телевизия няма да дават и т.н.
просто нямам нищо напротив темата просто казвам че медиите използват някои от историите за убиства смоубийства или нелепа смътрт за рейтинг
ако мечтата и е била да бъде известна сега въпреки че е мъртва е известна
малко съм ядосан за това пиша толкова грубо
мнението ми няма нищо против деница или приятелите и
просто имам против хората които се използват от това !!
И ПОЧИВАЙ В МИР
ваУ рокс
Grell
мн е тъжно да се случи точно на момичеако беше момче щеше да ми е безразлично, но за момиче немога да приема
![]()
Sinan Sakic rulzzz
+1Първоначално написано от TheGirlNextDoor
+1Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Първоначално написано от BladeDancer
напълно сериозна съм
момчето получило някакви кръвоизливи в черепа и от там нещо му е засегнало мозъка ... и нали знаете, като стане нещо с мозъка и край![]()
![]()
+1Първоначално написано от sm_95
:P
Това е ужасно,съболезнованияНе пожелавам на никого да загуби свой близък,приятел,роднина,род тел,а дори познат.Болката е напоносима.Дано момичето почива в мир.
пп:В темата изчетох уникално гадни коментари,не знам как може да сте толкова...безсърдечни.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
както сами виждате е мн мн мн мн лесно да се мисли по този начин!
защо някои от вас възвишените и добросъвестни не ми отговори на въпроса-Защо да ми пука,те са мъртви?
omg..Първоначално написано от Angel Pixi
по-добре млъкни и като не ти пука си задръж мнението.. бахти тъпаците има
![]()
![]()
Първоначално написано от Angel Pixi
ако недей си боже нещо стане с твой близак (на никой не го пожелавам) такова ли ша ти е отношението?
мисля,че по този начин не правиш себе си 'готин'![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз като бях в първи клас, един мой съученик умря. Попринцип супер малко неща ми правят впечатление, не се разчувствам толкова лесно и т.н, обаче помня ония ден с всичките му детайли - как в час по математика започна да повръща, заведоха го в болницата и на следващия ден ни съобщиха, че е умрял. Т'ва беше такъв шок за мен, дотогава не се бях сблъсквала със смъртта (ако мога така да го нарека). И още помня как изглеждаше, и некролозите (живееше в моя блок), и как майка му идваше цяла учебна година, за да му записва домашните, защото щял да изпусне много... R.I.P.
Не знам защо го разказвам това, просто се сетих като прочетох темата и реших да споделя.
Много съжалявам за момичето, не разбрах точно какво е станало все пак, как е умряла? А вие се стягайте, защото колкото и да е неприятно, нейната смърт не трябва да е причина и вие да умрете ( метафора, не че очаквам някой да се самоубие or smth ). Нека почива в мир.
тъпакПървоначално написано от Angel Pixi
![]()
![]()
Първоначално написано от neocide
Само това ли можеш-да кажеш една смехотворна обида?От далеч си личи,че все още сте деца!Като поотраснете малко ще разберете,че мъртви не се мислят.още повече,такива които дори непознаваш!!!