.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от Angel Pixi
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    Колко досадно!нито е първата,нито последната умряла.казват:не мисли за мъртвите,те вече са мъртви-мисли за живите!и кво пишеш тия глупости тук,няма да я съживим.момиченце било пукнало-голяма работа!!!
    надявам се не възнамеряваш да имаш деца, урод хормонясал

Само това ли можеш-да кажеш една смехотворна обида?От далеч си личи,че все още сте деца!Като поотраснете малко ще разберете,че мъртви не се мислят.още повече,такива които дори непознаваш!!!
    Ми идиот си само това мога да кажа за теб ... то сичко се връща запомни най-малко за това не трябва да говориш така за мъртвите !
    а знаеш ли какво ще стане ако от гъза от който си излезал умре ще ревеш и ще ревеш нали // или ще я псуваш и ще викаш " ти кфо ся кфо искаш тъпа си и т.н. "
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз като бях в първи клас, един мой съученик умря. Попринцип супер малко неща ми правят впечатление, не се разчувствам толкова лесно и т.н, обаче помня ония ден с всичките му детайли - как в час по математика започна да повръща, заведоха го в болницата и на следващия ден ни съобщиха, че е умрял. Т'ва беше такъв шок за мен, дотогава не се бях сблъсквала със смъртта (ако мога така да го нарека). И още помня как изглеждаше, и некролозите (живееше в моя блок), и как майка му идваше цяла учебна година, за да му записва домашните, защото щял да изпусне много... R.I.P.
    Не знам защо го разказвам това, просто се сетих като прочетох темата и реших да споделя.

Много съжалявам за момичето, не разбрах точно какво е станало все пак, как е умряла? А вие се стягайте, защото колкото и да е неприятно, нейната смърт не трябва да е причина и вие да умрете ( метафора, не че очаквам някой да се самоубие or smth ). Нека почива в мир.
    леле..жената не може да го проумее.. тръпки ме побиват.. НА НИКОЙ НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ ТВА! а и не знам кво да кажа.. просто е ужасно..
    и е жалко, че съществуват такива хора, като оня ангел някъв си... :/

Колко досадно!нито е първата,нито последната умряла.казват:не мисли за мъртвите,те вече са мъртви-мисли за живите!и кво пишеш тия глупости тук,няма да я съживим.момиченце било пукнало-голяма работа!!!
    Ти маи си поредният селянин (: Поне се преструваи че ти пука

Град
    ВаРнАаАа

както сами виждате е мн мн мн мн лесно да се мисли по този начин!
    защо някои от вас възвишените и добросъвестни не ми отговори на въпроса-Защо да ми пука,те са мъртви?
    Много е тъжно,че има твари като теб.Никой не те кара да тъжиш!(въпреки,че е нормална ЧОВЕШКА реакция някой да не е едва ли не на 7-то небе,че някой е умрял )Но с тези коментари,ти просто се подиграваш със смъртта на едно дете.Или си безчувствен или имаш някакви психологични отклонения..всичко се връща!
    А за момичето.. R.I.P.
    За нещастие много деца умират всеки ден .По-лошото е,че в много от случаите можем да го предотвратим.

Град
    Your mom's bed.

както сами виждате е мн мн мн мн лесно да се мисли по този начин!
    защо някои от вас възвишените и добросъвестни не ми отговори на въпроса-Защо да ми пука,те са мъртви?
    А бе ти нормален/на ли си?!?!?!?!?! Тук става въпрос за ДЕЦА!!! Не за някой баби или дядовци вапреки че пак е трагично но се възприема много по лесно. Защо ти пука ли? Ми защото когато и ти си имаш деца ще ти пука! Защото това е най-голямото нещастие за един родител. Ти продължавай да говориш по този начин но когато си имаш твое собственно дете и НЕДАЙ СИ БОЖЕ ти се случи нещо подбно ще ти пука и то много, даже няма да можеш да го преживееш! За това!

Просто нямам думи...

по темата:

Нека момичето да пичива в мир и се надявам нещата във вашето училище да се подобрят поне малко.
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Като цяло наистина няма особен смисъл да седим и да ги оплакваме.
    По-добре е да се замислим защо става така и дали с нещо можем да помогнем за предотвратяването на подобни неща.

голяма работа, че е умряла... и в нащо даскало почина един пич - неговия клас си продължават с простеенето.... колко още ще умират..

Мега фен Аватара на lenito_sf

това ме потресе "момиченце било пукнало-голяма рябота" ако това беше твоя / твой приятел/ка или роднина дали щеше да говориш така не съм си и мислила че има такива хора...егоисти..мислят само за себе си не се ли помисл са семейството на това дете бе човек ? това е отвратително дори и да не го мислиш..само да кажеш а колкото до теб..знам какво ти е в смисал преживяла съм нещо подобно и знам какво ти е не мога да ти кажа нищо друго освен дръж се !!!
    както пееше 2pac : "nothing but peace ..love ..rest in peace не забравяй това момиче ..то ще живее в сърцето ти ..а сега продължи напред с дигната глава

И аз съм от това даскало, мн беше тъжно, цялото училище плакахме Особено, когато ни събраха във форума за последно Сбогом
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от heavenGRd
    Ти маи си поредният селянин (: Поне се преструваи че ти пука

Защо трябва да се преструва, че му пука? И защо изобщо трябва да му пука? Не казвам, че се изрази правилно, но е прав/а. И всички вие, съчувстващи душици, не сте нищо повече от лицемери. На колко от вас наистина ви е мъчно за това момиче? Изключвам тези, които са й близки. Преигравате. Хората сме егоисти и в това няма нищо лошо. Всеки ден умират хиляди. Много от тях са добри хора. Но не може да страдаме за всички. Би било глупаво.

Цитирай Първоначално написано от neocide
    не знам кви деца сме, но доста от нас пишат по-грамотно от теб (;
    Не визираш себе си, нали?

ПП: Хайде, скачайте.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Само не разбирам какъв е смисъла на темата... Да може всеки да напише "почивай в мир" или какво... или може би авторката да се похвали, че била от същото училище? Абсолютно съм съгласна със Schneeflocke... аман от преиграна емоционалност.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    в спалнята ти ;]
    м/у другото има нещо вярно в това !
    по темата :
    не е хубаво да умирът млади хора но ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ !

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Повечето от вас са ИЗРОДИ. Не мога да повярвам, че чета коментари от рода на "голяма работа, че е пукнало момиче" и т.н.

Вие изобщо хора ли сте? Има ли нещо човешко у вас?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мойте съболезнования, но да упрекваш някой, че е умрял и е променим обстановката в училище е абсурдно. Поне на мен, отстрани, така ми изглежда...

Съчувствам ти на мен ми се случи същото тая година, да не говорим, че ми беше много близка, но се оттърсих от това...времето лекува, отначалото е някакво гадно затова близо седмица не ходих на даскало, но живота продължава
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си