- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет !
Здравейте на всички !
От доста време влизам в този форум и чета какво пишат другите,какво ги вълнува и ето , че и аз реших да се обърна за съвет.
Та значи моята история е малко дълга, но ще я съкратя. Та на кратко имах приятел, с който бяхме 6 месеца заедно. После дойде момент, в който разбрах, че има друга. Естествено скъсахме, но запазихме приятелски отношения. След по-малко от месец разбрах , че вече не е с нея. Отново почувствах как неговите чувства възкръсват, показваше ми го. А мойте чувства никога не са умирали.Попитах го дали сега има някоя нова приятелка, но отрече. Да, но след няколко дни разбрах, че ходи с друга от 1 седмица. Тогава той за пореден път уби всичко живо останало в мен.
Искам да се боря за него, обичам го , но не зная какво означават тези негови действия. Миналия ден си писахме по скайп и той разбра, че аз още го обичам и от тогава не ми е писал. Супер грубо и студено се държа онази вечер. Не знам какво да правя. Моля ви кажете ми как бихте постъпили? ПП: Той е от друг град .
внучка мИчта
апф ти явно си най-големата будала на света при положение че го хващаш демек разбираш че има друга при това 2 пъти ти искаш да се бориш още за него?Еми успех ако искаш да ти е гадно през седмица и да ревеш че са ти разбили сърцето....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
интересно след като сама казваш колко много си чела трябва да си близо сама до отговора който се разбира е без четене явно не се опитваш да намериш наистина изход а съжаление имаш си право но няма смисъл от което
Мацко,я малко си поразмърдаи мозъка,той те лъже в очите и то не веднъж,а ти ще се борииш за него.Да си чувала за нещо като достойнство?ТОЙ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!
![]()
![]()
![]()
знам, но не мога да загърбя 6 месеца от живота си ей така
аз че е глупаво от моя страна, не съм и малка , но просто не знам и аз не мога да се разбера![]()
внучка мИчта
какво ако бяхте ходили 2/3 години в манастир ли щеше да се заключиш?Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
естествено, че не , но не е толкова лесно особено, ако наистина си имал чувства
внучка мИчта
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
О, моля ти се...Хората загърбват години заедно, ти за некфи 6 месеца ше се прайш тука..Той ще си избърше подметките отгоре ти, ти пак ше му лижеш гъза..Я се стягай...Първоначално написано от Mim4etooo
Но него не го е*е за теб,той те е наранил,как си се представяш с него след години (вие двамата и още 6/7 мацки) смао не ми казвай че излизаш с хора без да имаш перспектива за бъдещето?!Разбирам,че си го обичала,но се спри до тук изхвърли го от живота си,както той те е изхвърлил от своя.Разбирам те,ходих с бившия 2 години,но просто болката стана нетърпима и за двама ни,след месец/два намерих човек,който наистина ме обича и мога да ти кажа,че и ти заслужаваш д абудеш толкова щастлива,колкото сам и аз в момента,това твоето в този случеи не е любов,защото любовта е да даваш и получаваш,а не някав курвар да те използва за запълване на времето между срещите с другите 2/3 гаджета
еха 6том като за толкова време е сменил доста ми се струва 4е е бройкаджия :П
Ако бях на твое място , щях да го зарежа.Не се занимавай с него,не си заслужава.......
+3Първоначално написано от NaNa_SladuRana
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
О, моля ти се...Хората загърбват години заедно, ти за некфи 6 месеца ше се прайш тука..Той ще си избърше подметките отгоре ти, ти пак ше му лижеш гъза..Я се стягай...[/quote]
+1......
Така си е.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Заеби го. На пича не му пука за теб ... той явно не се филмира за 6 месеца и търси нова ''любов'' .. докато ти се унижаваш все повече
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
PodkrepqmПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...