.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Предложение по скайп

Здравейте! зна4и,има едно мом4е от дск,което хар.И той в4ера ми каза,4е ме хар. и ми предложи в скайп.Аз му казах,да ми предложи ли4но,той ме попита,каква е разликата,аз му казах,о4и в о4и и той каза добре.Днес,постоянно ме гледа6е и после,кат бях зад дск аз бях с дже мой фр. и тои бе6е там с неговите и накрая,като си трагваха,той ми каза на ухо,4е има н6 да ми казва в скайп и аз му казах добре.Сега ми писа:sno6ti mislih po vaprosa dali da ti predlojq i izmisli6 mislq 4e ne se poznavame tolkova dobre za da hodim ne mi se sardi no sega nemoga da ti predlojq sry ne mi se sardi ama nemoga da vlqza v tva dskl i da se hvarlqm na parvoto hobavo momi4e ama 6te si ostanem fr nali?/и аз му писах:i za ko izob6o mi kaza v4era? a тoй:az sno6ti se osaznah/аз мъ писах:aha i ako bqh priela,6e6 da me izpolzva6,nali?/и той излезе,моля ви хора,какво да правя,уй ме хар. пък,какво?моля ви,помогнете! мерси на вси4ки,които про4етаха темата

просто е срамежлив...но като няма сила да ти каже нещо важно в очите и се плаши от това и размисля за какво ти е? Искаш мъж,а не мекотело нали?!

Ами споделил е с друг мъжки обект, че ти е предложил..Оня му се е изсмял, шото явно не му допадаш и тоз се влияе от чуждото мнение и не знае какво иска.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ili e mn sramejliv ili nz,kvo iska,iz4akai,vremeto 6e pokaje
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Ами споделил е с друг мъжки обект, че ти е предложил..Оня му се е изсмял, шото явно не му допадаш и тоз се влияе от чуждото мнение и не знае какво иска.
    +
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

нзн ко др да правиш,освен да оправиш правописа:
    уй ме хар

Супер фен
    хаха да предложа ли да не предложа ли ама кога да предложа абе как да предложа много планиране,много нещо... така е доста смешно
    А иначе не знам... момъка нещо е бил доста объркан изглежда... малко не знае и той кво иска...
    Еми кво можеш да правиш? Да го накраш ли кво?
    странна ви работа

Мега фен Аватара на sasha_90
    Виждаш ли сега,че не трябва да се връзваш на всеки,който ти каже"ай да ходим"?

Голям фен
    Първо,трябва да съм завършила магистратура и да съм разработила докторат по филология на кодови езици,за да успея да разчета какво пишеш.

Второ-мисля,че този млад левент не знае какво иска от себе си,та камо ли какво иска от теб.Моят съвет е да не се занимаваш повече с него,а да си намериш някой,който е наясно харесва ли те или не....Та той даже не може да говори очи в очи с теб...За какъв човек говорим?!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Повече от фен
    Детски истории.. в скайп сте си говорили да 'тръгнете', после го досрамяло, после сте се доизяснявали пак в СКАЙП...абе за какво си говорим ! И ти си чакала като се видите да ти 'предложи'? Човек,който 'предлага' в скайп едва ли може да е сериозен и едва ли има смисъл да 'тръгвате'. И да бяхте тръгнали,връзката ви е обречена,от самото начало личи,по начина,по който те 'забива'. Поне аз така смятам. А и не може да се почувстваш увлечен по един човек в скайп=> няма почва да му мислиш. Не се занимавай.

Точно така, но смятам после да прочета темата. И изобщо какво пише и в пършия пост.

Насран е.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

ili e mn sramejliv ili nz,kvo iska,iz4akai,vremeto 6e pokaje

Victorya
    Drebs
    Нана отново

agree :]
    не се занимавай с дечковци
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Горна Оряховица

Като за начало се научи да пишеш,пък после пускай теми!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Абе какъв е тоя....че да не може да ти предложи лично..... не си заслужава.А и незнам дали някой му се е измял,като ти е предложил.Според мен тва е една несериозна работа...или иска или не....тва е!!!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Абе какви са тия детински историйки бе - Вие 2мата да не сте 5ти клас?!?! Ако е истински мъж ще те викне да излезте няколко пъти и ще ти предложи - тва е!

Когато те е питал ква е разликата е трябвало да му обясниш че ако иска да ходите само в скайп тогава го приемаш ама иначе е ддз някво мн детско..Колкото до пича объркан е и не е наясно какво иска..а може да ти го е казал и нарочно заради реакцията ти когато ти е предложил в скайп

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ням6 адквтно форм. вапрус.
    Ама ми прил. на лап рбота.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си