Зравейте ! Надявам се да не ви отекча от това , което ще напиша и може да е писано много пъти , но моля ви да ми помогнете.Значи хванах си гадже от селото това лято и цялото бяхме заедно, имахме прекрасни моменти и като цяло беше едно НЕЗАБРАВИМО преживяване this summer :P Проблема е този: когато си заминах за София и след 2-3 сед ми изпрати смс , в който пише следното "Пиян съм много и целунах момиче . съжалявам много сгреших" ии от тука почнаха терзанията ми ... От както ми го написа само ми праща много те обичам , ти си единствената и се такива изтъркани и много добре познати извинения От както го получих този смс почнаха да ми изчезват сериозно чуствата , но нз какво да правя да го зарежа ли или да поговорим когато се видим и да му простя ... просто много съм объркана , защото един казва има много момчета , не е единствения и такива, а друг ами се видите и пак започнеш да го харесваш .... нз вече толкова много мнения и изказвания направо ми объркаха повече главата..... знам , че трябва аз да реша , но мисля , че вече нямам сили за нищоо
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!