Цитирай Първоначално написано от hottie
Кажи му : Ако можех да се върна назад и да променя миналото бих го направила, но не мога колкото и да искам.
Милион пъти му го казах и той казва - зная ,сега не правиш нито една грешка ,знам ,че ме обичаш ,ама гордостта ми не ми позволява това да го забравя.Вчера вечерта беше пак такава ситуация колко плаках не мога с думи да опиша и накрая му казах - Виж какво ако ще си по-щастлив без мен ,оставям те още сега ,не мисли какво ще ми е на мен ,просто ми казваш и повече няма да чуеш ,че съществувам даже.Той написа /смс/ аз до сега пробвах да го забравя и да вървя напред сега вече съм на кръстопът и трябва да избера или да слушам сърцето си и да остана с теб или някак си да изтърпя болката ,но да си тръгна и да си запазя гордостта.Аз му написах - мисли си какво искаш да правиш ако избереш да ме оставиш пожелавам ти успех за напред.Чакам по-късно да пишеш ,аз си лягам. . . след час ми писа смс - Е** майката на мойта гордост ,не мога да съм без теб ,обичам те ,вече си част от мен ,надявам се ,че мога да те направя щастлива ,извинявай ,че така те нарянавам ,но ми е тежко.Оставам с теб и знам ,че това е добър избор.

Надявам се ,че това беше последната такава сцена ,защото ме наранява много.
Иначе мерси на всички за коментарите
Ps Drebs - Да, Ели съм