- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли си собствена стая у вас?
Imam mn qsno LEGLO golqmooooooooooooooooooooo buro no6no 6kaf4e rakla garderob sekciq i drehi tuk tam ;D xaxa ne si haresvam staqta 6tot mi q praviha kato bqh 4 klas basi tapoto llaepe deto sam bilaaaa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скоро ще и правим ремонт и ще имам нови мебели, но сега ще опиша сегашното и положение
Имам легло на два етажа, една стеклена масичка, един фотьойл, един скрин, етажерка, бюро и още едно бюро за компютъра
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Моята стая е малка, но честно казано предпочитам така.Преди исках по-голямата спалня, но родителите ми ме уведомиха, че няма да стане както аз искам.Не съжалявам-има по-малко за чистене, уютно е.Като се метна от бюрото скачам право на леглото и обратно
![]()
![]()
имам всичко нужно-легло,бюро,компютър,гардер б,ракла,шкафчета.Не ми липсва нищо
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Имам,да.Голяма е.Имам бяро,компа,уредбата,леглот и има много плакати.![]()
зеленкаа стаичкаа - само моя...![]()
имам си спалня,ракла в/у която ми стои ТВ-то,гардероб,бюро,2 стола,комп,разни джунджурии,много плюшени играчки,климатик,радиатор, озметика,килим,щори,пердет а,часовник,
списания,снимки и кво ли още не![]()
да имам си![]()
Деля я с брат ми от 13 години.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Имам да. Имам легло, ТВ, лампа, бюро и столове.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Къщата ни е на два етажа и за тва имам две стаи :Д ..едната е хола,там е компа ми,микрофона ми ,ТВ-то ми ии всичките ми развлЕкателлни глупости ^^ ,а другата ми е спалня,където следователно спа..![]()
![]()
Имам собствена стая от миналата година![]()
Две стени са жълтички, останалите са дървени, както пода и тавана.
Имам бюро, 2 легла /едното е за приятеля ми като идва/, гардероб, нощен шкаф, шкаф за телевизор и един скрин. Всичко е дърво
Много си обичам стаичката![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Споделям я със сестра ми. Има бюро, библиотека, телевизор, масичка, две легла...![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Нямам!![]()
стаята ми е розова,имам огледало,бюро,стъклена поставка за телевизора,гардероб скрин и осем шкавчета свързани помежду си,след пет дни идва новото ми легло което ще е бежово на бели цветенца и прозорците са бели с щори,пода е с паркет и килим![]()
Имам
-бюро с компютър
-две легла когато сестра ми си идва
-скрин
-гардероб
и навсякаде са наредени играчки
![]()
имам
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
мдаа...имам![]()
имам да...но я деля и със сестра ми... какво да я описвам както всяка една детска стая..две легла,компютър,телевизор,dvd ,много плюшени играчки... абе това е общо взето ... мързи ме да снимам иначе щях да пусна снимчица...![]()
За жалост трябва да я споделям с тъпият ми брат![]()
да имам .. ми стая като стая ..
FUCK-тически не ме интересувате..