- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркано момиче нуждаещо се от съвет
Зравейте ! Надявам се да не ви отекча от това , което ще напиша и може да е писано много пъти , но моля ви да ми помогнете.Значи хванах си гадже от селото това лято и цялото бяхме заедно, имахме прекрасни моменти и като цяло беше едно НЕЗАБРАВИМО преживяване this summer :P Проблема е този: когато си заминах за София и след 2-3 сед ми изпрати смс , в който пише следното "Пиян съм много и целунах момиче . съжалявам много сгреших" ии от тука почнаха терзанията ми ... От както ми го написа само ми праща много те обичам , ти си единствената и се такива изтъркани и много добре познати извиненияОт както го получих този смс почнаха да ми изчезват сериозно чуствата , но нз какво да правя да го зарежа ли или да поговорим когато се видим и да му простя ... просто много съм объркана , защото един казва има много момчета , не е единствения и такива, а друг ами се видите и пак започнеш да го харесваш .... нз вече толкова много мнения и изказвания направо ми объркаха повече главата..... знам , че трябва аз да реша , но мисля , че вече нямам сили за нищоо
![]()
![]()
![]()
![]()
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Bring it on baby.. I taste good!
po-dobre,kato se vidite da re6i6,na momenta da my kaje6 dali iska6 da si s nego ili ne,ne my misli tolkova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Човека е виновен и е гузен.Мазнити се.Зависи..От колко време сте заедно?Щом сериозно са започнали чувствата ти да намаляват, няма смисъл да го лъжеш.Life goes on. Все пак той е сгафил...![]()
явно наистина държи на теб,щом е честен,ако беше излугал ти нямаше да знаеш и всичко щеше да си е розаво,но явно пича вярва в теб и ти има доверие,че постъпката му е тупа не мога да отрека,но евалата,че си е признал
ми от август сме гаджета , но цялото лято бяхме заедно всъщност аз му признах , че го харесвам а той каза , че съм сладна , но не търси нищо сериозно...ноо кат се върха от морето ме изненада така
е ама се притеснявам са кат ако например го скъсам после да не съжалявам и пак да почна да го харесвам
![]()
![]()
защото нали знаете нещо което си загубил , чак тогава осъзнаваш колко е важно за теб....
ми тогава му дай втори шанс.. макар, че аз тез селските истории хич не ги обичам![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Тъпо ще е да правиш каквото и да било преди да говориш с момчето!
и аз така мисля , но нз дали ще издържа да чакам чак до зимната ваканцияПървоначално написано от Punisherrr
чак тогава отивам на село
![]()
![]()
Първоначално написано от roksana_1
йЕх,тва село бреголеми драми развъжда...
Еми...при това положенийце...де да зная и аз... вземи го подхвани в скайп примерно,за един разговор относно вас и ще разбереш дали наистина е сериозен или само ще те мотае през цялото време![]()
Просто му кажи,че искаш да сте на ясно ...
''Ш се чакаме,,, или нема да се чакаме са? ''![]()
![]()
вярвам му, а и все пак е решил да ти каже истината. Много лесно би могъл да я задържи за себе си, но е предпочел да знаеш всичко. мисля, че е искрен. Дай му шанс.![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
=D>Първоначално написано от mimilia
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
добре ще му дам а за скайп проблема е , че са се премести в друг град и нема нет![]()
ама иначе си учи в мойто село ама живее в другото село дет е до мойто
![]()
абе голями сапунки големи проблеми
![]()
povqrvai IMA MN PO GOLEMI SAPUNKI OT TAQ....добре ще му дам а за скайп проблема е , че са се премести в друг град и нема нет Cool Laughing ама иначе си учи в мойто село ама живее в другото село дет е до мойто Razz Laughing абе голями сапунки големи проблеми![]()
![]()
aide po spokoino i zapomni che ne SI OMUJENA ZA NEGO takache edinstveno SURCETO TI shte reshi dali da mu dadesh shans...![]()
AIDE USPEX SLADUR![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
добре де, мамка му, защо използваш думи, които нито знаеш какво значат , нито как се пишат. Да беше написала 'мъките ми'...Първоначално написано от roksana_1
Според мен с първия смс е искал да те зареже или да те накара да ревнуваш и за да не се получи нещо на криво е пращал смси обичам те и така на татак според мен не си заслужава продължавай напред и нагоре![]()
ХяХ то момчето е целунало друга не се е е*ал с нея. Смятам че е много тъпо заради това да се карате....Една целувка не значи нищо....
Запетаите, точките, словореда, съкращенията, цитирането: хич няма и да ги споменавам.Първоначално написано от roksana_1
Слаб(2)
Искам да говоря с родител.
=D> =D> =D>Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
съжалявам , но тук търся съвет , а не учителПървоначално написано от thefreak
сега съм толкова объркана , че направо нз на кой свят съм
![]()
Мерси много за съветите![]()
С този смс както казаха е искал да те накара да скъсате, но може и да е истина за това оцени че ти е казал какво е направил..Признал е грешката си и това е в негов +. Когато се видите поговорете и реши тогава от държанието му![]()
Направил го е един път. Ще го направи и втори!
Направи си сама извода!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm