Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
да знам че сьм си виновна л дьржах се тьпо и той ми го вьрна тьпкано но какво ако постьпя като него, ставам като него нали.неискам да го нараня . а и така ще се вкараме в един порочен крьг, в който ще се нараняваме ,докато наистина не се намразим.
Не е така.. Ако той наистина те обича ще ти каже че го нараняваш като постапваш така.. тогава ти му кажи.. сега разбираш ли как аз сам се чуствала... Но не се вращай при него.. не му казвай че още го обичаш.. Покажи просто прриятелски чуства.. Кажи му че искаш да бадете само приятели. Колкто и да го обичаш не се вращай при него. Даже и да започне да се даржи мило кам теб не се вращай.. Кажи му че си му простила но това е края.. Ако се варнеш при него това ще е една огромна грешка[/quote]

никога няма да ми се извини,егото му е твьрде гол. мина сиг повече от седмица откакто не му говоряра. днес когато се оказахме в една компания ,дори не ме погледна,вече незн какво да си мисля,а и неможем да сме само приятели. опитвала сьм.просто не се получава.той е тиин ,а започне ли да ми говори за др момичета твьрде мн боли,на вс си приятелки им дава да го докосват,но не и на мен..... нищо неразбирам,ако толкова ме обичаше ,нетрябва ли да е обратното.....