.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Не можем да свършим

ъъ така значи с гаджето правим секс и го караме 1ч и 30 към 2ч ии той се изморява и не може повече ,а нито той ,нито пък аз сме свършили и така вече 3 път .. що не може бе? вече имам чувството че в мен е проблема
    някакви съвети или нещо да споделите

ако стигаш до оргазъм значи си напът да свършиш но го казвам за жените за мъжете незнам как е
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Ами пробвайте някоя различна поза или го направете спонтанно даже може някъде навън, просто да има тръпка, да ви се качи адреналина.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пробвайте бърз, спонтанен секс, де. То като е няколко часа, човек се уморява и възбудата намалява....Секс до 15 минути е качествен. После е излишно клатене.

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    ако стигаш до оргазъм значи си напът да свършиш но го казвам за жените за мъжете незнам как е
    мила благодаря ти от седмици не се бях смял така наистина от сърце благодаря

SK0RP10N
    Guest
    Andito0o ти си тъпа.Все едно да кажа: ако съм богат, значи съм на път да забогатея....
    А по темата: разнообразете с нещо, все някак ще се оправите

Цитирай Първоначално написано от seed
    мила благодаря ти от седмици не се бях смял така наистина от сърце благодаря

Град
    where the sun rises

Обичам те Миши

ve4e ti kazaha -napravete go spontanno i da naistina sled 15min nagore ve4e e izli6no klatene. moje bi problemat e v tebe. vzima6 li izob6to y4astie? ponqkoga smenqte li pozite? ti da si otgore,a ne toi samo da e glavnata rolq? oralna lubov ima li.. lizane i svirki,ako ne gi znae6. li4no mene po toq na4in moje da me pobarka priqtelq mi predi da se stigne do seksa. mislq 4e ako imate igra predi seksa i to dalgi4ka a ne 5min 6te se vazbydi6 syper mn i togava 6te moje da svar6ite.

Ами пробвай с някое друго гадже

ами проблема е в неопитноста трябва да пробвати пози при които чувството че той е в тебе да е по голямо + това предложи му да използва раце езиче и прочие за стимулация а за мъжа една свирка и ще свърши

Психическа нагласа, нищо повече ...

Град
    Пловдив
    хммммм..вържи го за стола и се съблечи..дразни го нали се сещаш оближи го целия пипай го навсякъде..после го отвържи и виж кво те чака
    тва при мен винаги работи..даже ако ми е сърдит за нещо
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

aaa вие не разбрахте
    вси4ко е ок ласки ,игри ,възбуда, пози ,но пак не става

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И той дори не свършва така ли? Тогава е до психика. Просто нещо го тормози. за това казвам да е спонтанно. Когато се награбите диво на входната врата за 2 минути, нямате време да мислите за притеснението си, за това, че не може да свършите. Просто ще действате. Иначе има похвати за събиране на сексуално напрежение. Например да стоите в 1 стая без да се докосвате няколко часа или пък да не опитвате интимни ласки 1 седмица....Или не се отпускате, или не се желаете достатъчно.

Град
    Пловдив
    Оргазмът е колкото физическо толкова и психическо преживяване.Настрой се,че ще свършиш,настрой се,че всичко е перфектно,отпусни се и пак опитайте..а вие с другите си партньори(ако сте имали такива) имали ли сте го този проблем?

Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    Оргазмът е колкото физическо толкова и психическо преживяване.Настрой се,че ще свършиш,настрой се,че всичко е перфектно,отпусни се и пак опитайте..а вие с другите си партньори(ако сте имали такива) имали ли сте го този проблем?
    Според мен само ако винаги подхожда с големи очаквания винаги ще е разочарована..
    Точно обратното прави - като за начало си избий от главата мисълта непременно да свършиш иначе никога няма да те огрее т'ва чудо... Не почвай секс с мисълта "А сега дали ще свърша?" .. Не ги насилвай нещата.. Забрави за момент тоя проблем.
    Казвай си "Ако стане, стане" и се впускай в играта.. както са казали хората - важното е секс да има...
    Все някога ще стане.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

[quote="CenCe"]

това ме разби
    абее ееееей тръгнал/а си да даваш съвет,а не знаеш какво пишеш
    свършването и оргазма са едно и също нещо бе човеко!
    кви простотии пишеш умирам си от смях
    я,марш в цирка!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    Според мен само ако винаги подхожда с големи очаквания винаги ще е разочарована..
    Точно обратното прави - като за начало си избий от главата мисълта непременно да свършиш иначе никога няма да те огрее т'ва чудо... Не почвай секс с мисълта "А сега дали ще свърша?" .. Не ги насилвай нещата.. Забрави за момент тоя проблем.
    Казвай си "Ако стане, стане" и се впускай в играта.. както са казали хората - важното е секс да има...
    Все някога ще стане.
    Ами да ти кажа при мен е обратното,затова дадох такъв съвет..ако се настроя тогава мога,ако не-не ми се получава..но като се замисля си права-не трябва да е с големи очаквания,за да не се разочарова..
    Авторът обаче не ми отговори на въпроса,дали и с другите партньори го е имало проблема..

Голям фен
    Ti znaesh li kakvo e orgaz1m?
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Май сте повредени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си