- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето, което не стига...
А аз само да допълня че ако гледате от друг ъгъл момчето може и да не съжалява ако не се впусне в авантюра с въпросното момиче.
И някоя беше написала "Не изпускай шанса си"... Къв шанс бе?Тоя шанс знаеш ли го какъв ще се окаже.. Шанс може да е и да се развива личностно, професионално и т.н. без да се занимава с любов и това съвсем не е губене на време.
Искам просто да покажа друга гледна точка на нещата. А ако четете редовно Космополитън... доста мацки вече загърбват търсенето на сериозната връзка, за да се развиват професионално и т.н...
Вярно, ние сме тийнове, но аз в момента най-малко мисля за любов, и най-вече - не ми липсва! Наистина не ме грее дали съм сама и нямам нужда от нов приятел. Все пак не съм мекотело - мога и сама...
Човека не е писал в темата си че има нужда от любов, а че има възможност да си я получи, но не му стига времето от разни негови си работи.
Ако става дума за мене... точно сега, необвързана, зарязана от два месеца, нестрадаща вече (да подчертая..) ... и да ми се отвори възможност сигурно няма да се впусна в нея ако съм заета със задачи...
И ще взема да се ангажирам наистина с някоя задача, да се осъвършенствам в свиренето, да си погледна даскалото, да отделя малко време за мене си и т.н.
Мисля че авторът не си намира извинения, а наистина е зает човечец и се е устремил нанякъде. И една любов може доста да го възпрепяства.
Понякога човек трябва да е сам.
Не опира въпроса до тва дали ще може или няма да може да изкара час-два от програмата си..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride