Цитирай Първоначално написано от InitialD
Цитирай Първоначално написано от Sturma
Цитирай Първоначално написано от InitialD
Цитирай Първоначално написано от adrenalin_f
Доста съм раздвоена,ама доста.
От една страна не си представям какво 6е стане с България,ако на власт дойде Волен Сидеров.Какво 6е стане когато ни управлява някакъв луд
ОТ друга страна симпатизирам на Костов,може да е крал,но и доста допринесе.
Добре бе а вие не разбрахте ли, че АТАКА е създадена от ДуПиСе за да се радикализира българина за да може турчалята да ги е страх от нас и доганчо да си получава гласовете и да влиза във всяко правителство.?!!?
Тая информация от къде я имаш? Защото аз по същия начин мога да кажа, че и ГЕРБ е създадена с тая цел..
Всичко е вързано и оркестрирано още преди 10 ноември 1989г. ... некой много добре е погледнал в бъдещето ... доган как мислите е направил дпс с пари от коунистите .. мафиотите също ... тези които не ги върнаха умреха много бързо!!! Зад всичко стоят комунягите другари ... преди 10ти те си осигуриха след 10ти!!!
По принцип нали знаеш какво значи клевета?
Атака, има една своя програма как да се справи с малцинствата в България, която и партия да има такава програма, ще бъде обвиняван за расизъм, нацизъм, фашизъм и тн.
Това е неизбежно. Аз ако направя партия например, няма да се занимавам с циганите, за мен няма проблем, че повечето данекоплатци им плащат данъците.Няма проблем и че има цигани без лична карта и ЕГН, които няма как да докажат, че са български граждани. Но ако кажа, че ще ги съдим по международните закони, какво ще излезе, расизъм, нацизъм ?