.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен

Еййй ама не го разбирам това момче беее!!!!!

Преди няколко дни да кажем седмици пуснах тема по моя проблем, но сега има и продължение.Така става дума за момчето от моето училище, с което пиша и излизам.Така, той е супер пич, държи се страшно мило с мене, излизаме редовно, пишем всяка вечер, абе чудно.Правим планове къдеще ходим събота и неделя, ей такива неща.Какъв е проблема ще попитате, ами проблема е, че той си има приятелка. Сега не зная какво да мисля, защо тогава прави всдичко това с мен и е ясно на всички, че иска да тръгнем.Не къса с нея, но продължава да излиза с мен, когато го попитах какви са ни отношенията, той каза приятели сме, засега.Какво значи засега, дали трябва аз да направя първата крачка?Аз наистина много хлътнах по него и се надявам, че и той е така, но какво да направя? Не зная какво да направя, объркана съм, моля помогнете ми!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Ямбол
    Не го одобрявам това той да си има приятелка и ти да питаш дали да направиш първата крачка ?!
    Разбирам, че го харесваш момчето, но каквото и да ти казва той е обвързан и точка по въпроса. Ако имаш поне малко достойнство ще се отдръпнеш, а не да изглеждаш като курва !
    Понякога колкото и да искаме нещо, то не винаги става....
    Помисли малко бе момиче

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Забрави. Това момче сега лъже приятелката си излизайки с теб. После ще попаднеш ти в тази ситуация. Не си навличай неприятности.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Забрави. Това момче сега лъже приятелката си излизайки с теб. После ще попаднеш ти в тази ситуация. Не си навличай неприятности.
    Съгласен съм

Първо, коя си ти, че да се месиш в чужда връзка. Ако направиш първата крачка, и бой да ядеш, малко ще ти е. Второ, той сега един вид предава приятелката си, като сваля теб. Такива мъже не са достойни за уважение, нека скъса с нея първо и тогава правете каквото и да е. Освен ако не искаш и ти да попаднеш в нейната ситуация.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не ти ли става ясно, че щом още не е оставил неговото момиче, значи не е хлътнал изобщо по теб. Ако беше, нямаше да има търпение да я зареже и да бъде с теб. Помисли си дали си струва да се занимаваш с такъв човек.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Дам..съгласна съм с горните мнения,мисля че ако беше хлътнал толкова нямаше да продължава да е с приятелката си, макар че я лъже по много кофти начин ...и не, недей да правиш никаква първа крачка, защото след време сигурно ще си на мястото на гаджето му
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

" Щом изневерява с теб, значи ще изневери и на теб "

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

трудно е да харесваш някой с когото всеки ден контактуваш ,но да не можете да бъдете повече от просто приятели.според мен трябвя да се примириш с факта ,че не е за теб ... а това че си има приятелка ще ти навлече повече проблеми на главата.по принцип човек не може да се примири с такъв факт докато не 'плати скъпо' и не бъде разочарован като резултат от цялата работа.потърси някой 'подходящ' за теб

Град
    in my world!
    Първо, коя си ти, че да се месиш в чужда връзка. Ако направиш първата крачка, и бой да ядеш, малко ще ти е. Второ, той сега един вид предава приятелката си, като сваля теб. Такива мъже не са достойни за уважение, нека скъса с нея първо и тогава правете каквото и да е. Освен ако не искаш и ти да попаднеш в нейната ситуация.
    точно и ясно
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ти и трябва да правиш първата крачка!А и какво можеш да направиш?Да го разделиш с приятелката му ли?Ами ако някой постъпи с теб така?Няма да си доволна,нали?Пак ти казвам-не ти трябва такъв човек.-Уж си има приятелка,а излиза с друга.

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    +1

Град
    Сливен
    Еми щом си иам приятелка поддуржайте само приятелски отношения със момчето,а пък като скъсат си тръгни със него. Успех. :P
    Get what you can and never get back

Град
    Сливен
    Еми щом си има приятелка подържайте само приятелски отношения със момчето,а пък като скъсат си тръгни със него. Успех. :P
    Get what you can and never get back

Както казаха не прави ти първата крачка и щом сега прави такива номера на приятелката си някой ден ще прави и на теб.Ако той наистина много иска да е с теб и те харесва ще остави приятелката си..но той не го прави,което означава че има нещо и към нея..Ако не значи е глуав за да е с нея без да има чувства..В крайна сметка мисля че трябва да го питаш в крайна сметка до кога ще е така,за да знаеш дали да се отдръпнеш.

Остави ги нещата такива каквито са си!Може да има просто интерес към тем само като на приятелка,може да му е приятно да си излиза с теб да си говорите да прекарвате известно време заедно защото може би той самия има нужда от приятелка която да го изслушва и разбира ;]

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    +1
    +400

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    +1
    +400
    Кратко, точно и ясно казано!
    Подкрепям с двете ръце.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Не го одобрявам това той да си има приятелка и ти да питаш дали да направиш първата крачка ?!
    Разбирам, че го харесваш момчето, но каквото и да ти казва той е обвързан и точка по въпроса. Ако имаш поне малко достойнство ще се отдръпнеш, а не да изглеждаш като курва !
    Понякога колкото и да искаме нещо, то не винаги става....
    Помисли малко бе момиче

+ 1
    Не повзолявай да си втората колкото и да го искаш!
    Обичам те <3 !!!

Град
    В сърЦето мУ
    значи моето мнение е, че той те харесва и иска да е с теб обаче го е страх ако не се получат нещата между вас да остане сам затова не си зарязва приятелката иска да изчака да види как ще потръгне с теб и тогава да остави другата.

АЗ не го одобрявам, но знам че е така имам много приятели дето правят по същия начин... :S
    Обичам т3!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си