- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една негова грешка уби щастието ми
явно си ме разбрала доста грешно... да уточня нещо.. аз не му натяквам за това което е направил.. само веднаж се скарахме за това и то беше когато го прочетох.. повече и дума не съм му казала за това. А ти ме изкараш няква супер голяма скандалджийка... вярно че преди бях таква но се промених заради него.. и вече се здаржам и за нищо не му викам... Не го даржа и изкъсо... Пускам го да си излиза с други момичета и т.н... останала си с доста грешно впечатление за мен.... да вярно че го ревнувам супер много но не го показвам.. защото знам че няма смисал... но все пак мисля че е нормално да го ревнувам... и защо си мислиш че го "мача и тровя" .. аз споделих една случка с вас която ме измачва.. как тай от нея си прайш толкова много изводи за мен...Първоначално написано от jghgh
ама аз изказвам само предположение бе, моме, що си се засегнала толкова не разбирам![]()
като имам предвид че го "мъчиш и тровиш" имам предвид че му се сърдиш и т.н. и тва го измъчва...
Заради това направих такива предположенияНо мен това всичко пак ме грезе. Дразнят ме и тези малки безразлични целувки който им праща. Права ли сам да се дразня толкова много или просто наистина да забравя всичко това и да продалжа напредЗащото издребняваш.. или поне така ми се стори.
В крайна сметка не си права да се дразниш и на най-малкото, забрави всичко тва - ето ти резюмиран вариант на по-горния ми пост![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По принцип и аз много се дразня от такива неща,но в крайна сметка щом е с теб значи държи на тебТова че прави такива номерца е нормално все пак е момче..а много момчета го правят
Но все пак имай му доверие
![]()
Чак да навлизаш в личното му пространство си е доста нахално - все едно е някоя вещ, с която разполагаш и можеш да правиш с нея каквото си пойскаш. Остави момчето да си пише каквото си пойска, все пак е по скайп, не на живо - нали? Не вярвам и на теб да ти стане приятно някой да почне да ти рови в пространството и да ти прави забележки за щяло и нещяло.:P
Поисках ви един прост савет а не да ми се карате що съм му навлизала в личното пространство или пък да ми казват че съм била неграмотна... кво ви барка дали аз сам грамотна или не... Просто исках да знам дали със основание се чуствам толкова гадно и тва е..
и двете ...Първоначално написано от slav4et0o0o
права си, да се чустваш засегната, но щом сте така щастливи гледай напред.. всеки прави грешки ... и все пак внимавай..
п.с. помисли как се е почуставал той като е разбрал, че си му проверявала скайп... кофти а?![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Наистина е дразнещо,но не мисля че има за какво да се тормозиш след като си е доказал любовта си към теб не веджнъж,а и ако наистина ходите от мн време той има нуждата,просот ей така дет се вика на тъшак да се позарибява с някое др момиче
имай му доверие;]
Ех,този интернет колкото е полезен толкова и е вреден.
е аз вече бях казала че не съм му ровичкала из скайпа без негово знание... бяхме вкащи и той си влезе в скайпа и му викам... мило може ли да видя нещо и той ми каза гледай каквото искаш и така....Първоначално написано от glezan4e
Боже,ква е тая мания да влизате в скаиповете на гаджетата си,нямате ли им доверие?!ако бях на негово място,щях аз на теб да ти ввдигна скандал,че влизаш в личното ми пространство и си бъркаш носа,където не ти е работа
Казваш,че го обичаш,е да те светна в любовта се включва и доверието
![]()
чети останалите коментари преди да си даваш мнението...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
ей неграмотницо, научи се първо да пишеш грамотно и тогава пиши във форуми.![]()
<N>
а ти спри да спамишПървоначално написано от Neftochimic
не пускай тъпи теми,за да не получаваш мнението ми,неграмотничкеПървоначално написано от slav4et0o0o
![]()
Aбе кво обвинявате нея??![]()
Тя да не влиза всеки ден по 3 пъти в скайпа му и в телефона му.
А и прочетете,че тя е казала,че е влизала по негово ЗНАНИЕ.
Кво навлизане в личното пространство ви гони??
Значи,ако например той се плющи с други и я направи на шматка,и тя ако научи по такъв начин,че навлиза в личното му пространство Е ВИНОВНА ТЯ,НЕ ТОЙ??????![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ЕЕЕ най сетне се намери един човек да ме разбереПървоначално написано от Drebs