Цитирай Първоначално написано от jghgh
еми описа го перфектен, удисвал ти на акъла, нам си кво.. за кво ще го махаш.. спри да му правиш проблеми на момчето !

айде сега за едно сайтче ще го убиеш
и аз бих се издразнила, като се знам ква съм.. ама да го режеш и да се правиш на велика страдалка не е много готино o.0
"убил ти щастието".. че се рови в нетО... не преигравай, айде моля ти се...
голяма работа, преглътни го, ако за всяко нещо ще се сърдиш и трудно ще прощаваш то отиде коня..
пък и нали ти е казал че няма да прави вече така и си е удържал на думата...

стига го мъчи и трОви... прекаляваш според мене с дразненията си.. не стига че е спрял и си останала доволна, ами и съвсем да спре да праща целувки...
знаеш че не си му 1вата, имал е и други момичета, не мисли тебе за най-красивата нито те е поставил на пиедестал... вместо да го караш да се лишава от някви съвсем обикновени и незначителни неща само да се почувстваш "номер1 и единствена", което никога няма да е така, по-добре се пребори със себе си и някои твои капризи... знаеш, че те обича, знаеш че е послушен, ама и това не ти ли стига? бас държа че ако си говорите за бивши гаджета ще полудееш...

поставям се на твое място като УЖАСНО ревнива, скандалжийска и с чувство за собственост девойка, ама осъзнавам че ми е голям минус и се боря с това... моделирам характера си доста по-лесно е да съм добро и нормално момиче с малки претенции, отколкото да се опитвам да съм "г-жица единствена и номер1" в сърцето на някой мъж...
айде преборвай се и ти с тия капризи и лайна, дето си ги измисляш..
не стига че ти е угодил, ами и още.. малко ли прави за тебе, малко ли те обича че за такова нещо ще му очерниш живота? я си помисли обективно имаш ли правото...

зайчето с карираните ушички, +1, умен пич излизаш

пп. И не си била права дда му се ровиш в скайпа. Ако не беше разбирала всичко щеше да си върви като по вода и гаранция че е нямало да ти изневери, просто мъже, кво да ги правим, искат да се закачат и с други, но вероятно е щял да има мярка.. така че, айде отпусни се и му отпусни въжето около врата!
явно си ме разбрала доста грешно... да уточня нещо.. аз не му натяквам за това което е направил.. само веднаж се скарахме за това и то беше когато го прочетох.. повече и дума не съм му казала за това. А ти ме изкараш няква супер голяма скандалджийка... вярно че преди бях таква но се промених заради него.. и вече се здаржам и за нищо не му викам... Не го даржа и изкъсо... Пускам го да си излиза с други момичета и т.н... останала си с доста грешно впечатление за мен.... да вярно че го ревнувам супер много но не го показвам.. защото знам че няма смисал... но все пак мисля че е нормално да го ревнувам... и защо си мислиш че го "мача и тровя" .. аз споделих една случка с вас която ме измачва.. как тай от нея си прайш толкова много изводи за мен...