.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Колко тампона са в опаковка?!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nanito0
    Чудя се да си купя ли тези тампони? Наистина ли действат омръзна ми да давам пари напразно! Защото преди 1 седмица си купих NIVEA BYE BYE SPOT! Но не усетих нищо нямаше никакъв ефект...Ии затова питам действат ли?!
    ооо това и аз си го бях купила преди 2-3 седмици.. ;D ефект-> НУЛЕВ....

ааа и забравих да питам...може ли да ползвам по 2 тампона на ден... един сутрин и един преди лягане... ???

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Колко тампона са в опаковка?!
    56

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Чудя се да си купя ли тези тампони? Наистина ли действат омръзна ми да давам пари напразно! Защото преди 1 седмица си купих NIVEA BYE BYE SPOT! Но не усетих нищо нямаше никакъв ефект...Ии затова питам действат ли?!

ааа и забравих да питам...може ли да ползвам по 2 тампона на ден... един сутрин и един преди лягане... ???
    за тампоните незнам но аз позлвам гарниер пюр самоче е маска и пише да се използва по 2-3 пъти седмично.. иначе много изсушава лицето!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy

ами аз така ги ползвам,иначе който е със сиха кожа според мен 1 ще му е достатъчен

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    За всеки е различно..на мен например ми действат,но на теб може и да не ти..не си ги купувай ако имаш суха кожа,защото ще се изсуши още повече.

А щом нищо не ти действа,защо не отидеш на козметик?
    Да така мисля да направя,но сега като си поогледах лицето ми се струва че пъпките започват да изчезват ще изчакам още малко за да видя какво ще стане и ако не ми помогне ще ида на козметик!
    Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!

Ии за тези които стикчето не им действа (Nivea Bye Bye Spot) Вземете си и кремовете Дневен и Нощен.. Преди нямаше никакъф ефект ноо сега съм наистина доволна - Действат! Ааа за тампоните сега ще си ги купя за да видя резултата и от тях.. Ако някой вече си ги е купил Плс ка каже резултата..
    Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!

Голям фен Аватара на LeDa
    Аз си ги купих. Попринцип нямам абсолютно никакви проблеми с кожата на лицето,с изключение на едни съвсем дребни пъпчици,които даже не можеш и пъпчици да наречеш,в най-крайните части на бузата,към ушите.И ги взех,за да видя дали ще ги изчистят.Еми,те не с виждат много,можеш да ги усетиш като си пипнеш кожата.И сега като че ли е по-гладка.Ползвам Гарниерчетата от около седмица.

дали са ефикасни ли ? НЕ !!!! не знам от тях ли е .... обаче по лицето ми започнаха да излизат 3 пъти повече пъпки .... ефект за 5 часа ли ? дори за денонощие няма разочарована съм !!!! единствено изглаждат кожата ... иначе ....
    Make Some Noise ... ;]]]

Голям фен Аватара на bonbon_
    Аз си ги взех също .. Ползвам ги вече около седмица и мисля чи има резултат

да,да.действат..
    и не са скъпи.
    около 8 лева и можеш да караш с тях поне 2 месеца.
    аз съм доста доволна и от маската с цинк,пак на гарниер.
    а тампоните са доста добре,поне за моя тип кожа.
    само че доста изсушават като повечето средства от този тип..
    : )( :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си