- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гарниер Pure тампони
ооо това и аз си го бях купила преди 2-3 седмици.. ;D ефект-> НУЛЕВ....Първоначално написано от nanito0
ааа и забравих да питам...може ли да ползвам по 2 тампона на ден...един сутрин и един преди лягане... ???
56Първоначално написано от Rofl4e
![]()
за тампоните незнам но аз позлвам гарниер пюр самоче е маска и пише да се използва по 2-3 пъти седмично.. иначе много изсушава лицето!Първоначално написано от ELiTyYy
ами аз така ги ползвам,иначе който е със сиха кожа според мен 1 ще му е достатъченПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Да така мисля да направя,но сега като си поогледах лицето ми се струва че пъпките започват да изчезват ще изчакам още малко за да видя какво ще стане и ако не ми помогне ще ида на козметик!Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!
Ии за тези които стикчето не им действа (Nivea Bye Bye Spot) Вземете си и кремовете Дневен и Нощен.. Преди нямаше никакъф ефект ноо сега съм наистина доволна - Действат! Ааа за тампоните сега ще си ги купя за да видя резултата и от тях..Ако някой вече си ги е купил Плс ка каже резултата..
![]()
Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!
Аз си ги купих.Попринцип нямам абсолютно никакви проблеми с кожата на лицето,с изключение на едни съвсем дребни пъпчици,които даже не можеш и пъпчици да наречеш,в най-крайните части на бузата,към ушите.И ги взех,за да видя дали ще ги изчистят.Еми,те не с виждат много,можеш да ги усетиш като си пипнеш кожата.И сега като че ли е по-гладка.Ползвам Гарниерчетата от около седмица.
![]()
дали са ефикасни ли ? НЕ !!!!не знам от тях ли е .... обаче по лицето ми започнаха да излизат 3 пъти повече пъпки
.... ефект за 5 часа ли ? дори за денонощие няма
разочарована съм !!!!
единствено изглаждат кожата ... иначе ....
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Аз си ги взех също .. Ползвам ги вече около седмица и мисля чи има резултат![]()
да,да.действат..
и не са скъпи.
около 8 лева и можеш да караш с тях поне 2 месеца.
аз съм доста доволна и от маската с цинк,пак на гарниер.
а тампоните са доста добре,поне за моя тип кожа.
само че доста изсушават като повечето средства от този тип..
: )( :