.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Дупе? ;D

Дупе? ;D

Здравейте. Значиии, имам някакво супер плоско дупе, ама хем е плоско, хем е някакво лееееко отпуснато. Бих искала да споделите някакви упражнения за стягане тук, диетки, ала-бала.
    П.П. Снимка НЯМА. Знам, че всеки път когато някой пусне някаква тема, просите снимка, ама НЕМА.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мм, виж сега, това според мен (че ти е плоско дупето) си е чисто и просто конструкция на тялото ти и едва ли ще можеш да я промениш много. Но пък прави упражнения за дупе да се стегне и да набъбне мускул (: Може пък да има ефект.
    Ето ти няколко предложения - тичане, клякане, патешко ходене.
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p188.html
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p154.html
    http://vkushti.tialoto.bg/article.php?id=2329

Погледни и "Важна тема: Секси тренировка за жени" , там има упражнения и диетки (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Упражнения за паласки да знаете ? Не, че имам много ама пак имам си мъничко и искам да се отърва от тях
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Почти всички упражнения за задната част на бедрата и кръста, стягат и дупето. Тичане, стълби и пилатес - това е моят съвет.

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Упражнения за паласки да знаете ? Не, че имам много ама пак имам си мъничко и искам да се отърва от тях
    Еми пак същото + каране на колело и плуване са подходящи.

с клякания ще ти стане по стегнато

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Мм, виж сега, това според мен (че ти е плоско дупето) си е чисто и просто конструкция на тялото ти и едва ли ще можеш да я промениш много. Но пък прави упражнения за дупе да се стегне и да набъбне мускул (: Може пък да има ефект.
    Ето ти няколко предложения - тичане, клякане, патешко ходене.
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p188.html
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p154.html
    http://vkushti.tialoto.bg/article.php?id=2329

Погледни и "Важна тема: Секси тренировка за жени" , там има упражнения и диетки (:
    И след колко време г/д има ефект?

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    malka_sladkka, ами виж, аз лично не съм ги изпробвала тези упражнения, просто ги видях в интернет, защото аз си имам стегнато дупе и си ходя на тренировки редовно и не са ми нужни.И все пак предполагам, че при упорита работа ефекта няма да се забави.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Също може да пробваш да седнеш на земята, с опънати напред ръце и да стягаш и отпускаш мускулите на дупето. (:
    Go anywhere, ride anything.

Супер фен
    Град
    Своге
    Упражнения му е майката
    А пък и да ти кажа,понеже съм виждала твои снимки,нема да е лошо да качиш некой друг килограм

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Упражнения му е майката
    А пък и да ти кажа,понеже съм виждала твои снимки,нема да е лошо да качиш некой друг килограм
    Аз мисля да свалям, ти за качване ми говориш.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Упражнения му е майката
    Аз мисля да свалям, ти за качване ми говориш.
    Xaxa,еми де да знам,вижда6 ми се мн слаба

Еми, не съм най-слаба.

Голям фен

Re: Дупе? ;D

Здравейте. Значиии, имам някакво супер плоско дупе, ама хем е плоско, хем е някакво лееееко отпуснато. Бих искала да споделите някакви упражнения за стягане тук, диетки, ала-бала.
    П.П. Снимка НЯМА. Знам, че всеки път когато някой пусне някаква тема, просите снимка, ама НЕМА.
    Нормално е на 14 години да нямаш

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    Пробвай да клекнеш и после да вървиш с по-големи крачки и прецени колко повече се съкращава мускула на задника ти (може да си сложиш ръчичката)

Тези упражнения на ElisaDay са си Пилатес упражнения. Хубави са много!

Кляканията не са толкова ефективни.

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Пробвай да клекнеш и после да вървиш с по-големи крачки и прецени колко повече се съкращава мускула на задника ти (може да си сложиш ръчичката)

Е как така?

Цитирай Първоначално написано от lcl

Е как така?
    Ами при кляканията няма такова съкращаване на седалищния мускул. Пак са си окей, но не са толкова ефективни колкото тези който ти прати ElisaDay и тичането. Именно за това ти ги споменах.

И не му мисли много много, ми се залавяй за работа. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си