Писна ми да ме срещат точно такива циганчета, каквито е описала авторката и да ми искат "20 стотинки". Бях преди 2 седмици до посолството на Испания и там някакво циганче ме молеше да му дам някакви стотинки, естествено го изгоних, но една дойде да му се представя за майка и да ми обяснява колко нямали пари. След като излязох от посолството някаква друга циганка представи това циганче за нейно дете и пак ми искаха пари.
Никога не давам пари на такива, които просят. Все пак да се замислим защо нямат пари. Родителите им ги мързи да работят и карат само на помощи. А на морето тази година едни циганчета, кото нямаха 10 години сигурно искаха цигара на майка ми.
И после съжалявайте ги...

А някой беше споделил за българи, семейство с 10 деца. Е извинявайте, ама нормално ли е да карат децата си да работят от мн рано, да живеят в пълна мизерия и нз си какво, само защото не им се прави секс с презерватив?! По-добре да имат 1-2 деца и да ги отгледат добре и да ги изучат, отколкото 10 и от никое нищо да не стане, само да се мъчат. Тези деца са осъкатени заради безумието на родителите си.