Здравейте. Разрових се малко във форума видях крем Ахромин за премахване на лунички, какво ще кажете за него? А също така ми казаха, че се премахвали и с мастика.Така ли е? Опитвала съм с лимонов крем, крем "Биле"(не съм мн сигурна за името) и различни домашни рецепти, но досега нищо не ми е помогнало.Моля ви кажете как да ги премахна или поне да ги изсветля.![]()
По принцип луничките не могат да се премахват с измислените бабини рецепти като от типа на мастикат, която ти каза!!!Но всъщност ако толкова много искаш да си ги махнеш иди на лекр и ще ги махнат!Според мен е ъпо да си махаш това което природата ти е дла!Аз имам лунички на лицето и не смятам да си ги махам!Майак ми като малка е имал, но са и се махнали сами и сега няма !
Мн хора са ми го казвали но аз не ги харесвам и мн искам да ги махнаПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
И аз имам лунички и до скоро не си ги харесвах и исках да ги махна,ама и без друго не могат да се махнат и започнах да си ги харесвамПървоначално написано от taNcheto93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте! Аз също имам лунички и много хора ми казват, че това ми е чар и че съм много сладка с тях ! Но аз въобще не ги харесвам и не ги искам ! Дори с тях съм много грозна ии до сега никое момче не ме е харесало и не ми е предложило да сме гаджета!!! Много ви моля кажете нещо ноето помага !!! Искам да си ги махна незабавно !!! Благодаря ви предварително !Първоначално написано от taNcheto93
![]()
![]()
![]()
Не са ти виновни луничките за това, че нямаш гадже. Спри да си търсиш подобни оправдания.Първоначално написано от lubomira10
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Според мен пък луничките са много сладки и някак си ...чаровно е![]()
![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Светли очи, леко рижава коса и луничкиСтрашна комбинация!!
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
И аз имам лунички, който особено пролетта изкачат зверски много и са направо грозни, ама ги мажа с лук или краставица и стават по-светли такива смисъл по-сладки![]()
аз имам лунички и доколкото знам не се махат ..пък и са чаровни не знам ..аз си ги харесвам ;d
Hostis Honori Invidia
За тези които искат да си махнат луничките - не се мъчете с бабини рецепти. Не става така. При моята козметичка ходят за това и с професионални продукти не става веднага, а с бабини рецепти не се и надявайте.
И аз много харесвам лунички, но като се замисля човек като има и като се заглежда в най-малкото и ако това го има като минус на кожата и някак си в детайли грозно, може и да не го хареса, но според мен луничките са много сладки.![]()
И lubomira10 точно пък заради луничките няма да те искат.
Ммм.. да ти кажа едва ли ще ги махнеш ;д И аз имам , имаше период в който исках да ги махам.. но сега явно свикнах с тях и не ми правят впечетление , а и нямам много ..А и имам чувството , че взеха по-малко да си личат ;д бях почнала да ползвам избелващи кремчета
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
какви неща измислят хората от скука... луничките щяла да си маха...някой хора се молят за такива ..ама ти си знаеш, твоя работа
И аз имам лунички, които ме дразнят доста (който няма не може да ни разбере). Използвала съм крема Ахромин и бях останала доста доволна от него. Мисля пак да си го взема, защото гледам почват да ми излизат. Препоръчвам ти да го си го вземеш, не е толкова скъп, едно време беше 2 лв макс , сега го гледах за 3 лв.![]()
аз пък много харесвам лунички, за жалост имам малко![]()
Аз също имам лунички и си правя една маска за избелване и определено има ефектето я и нея : към един белтък разбит на пяна се довавя една чаена лъжичка кислородна вода . нанасяте върху лицето за 15 мин и изплаквате
Успех
![]()
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
Луничките са сладки - така казват хората, които нямат. Но ние, тези, които имаме - повечето не си ги харесват.Първоначално написано от taNcheto93
И аз имам, и ще чакам още отговори, може и аз да се реша да опитам да ги махна с нещо.![]()
луничките се махат с магданоз.магданоза се пасира за да съберем сока и с този сок мажим луничките изчезват .