- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za rozovoto
sry za latinicata ama mi se bugna kirilizatora.. nqkoi moje li da mi kaje hubav cvqt s koito rozovoto si kontrastira(govorq za steni na staq) molq vi kajete....![]()
розово и черно за стая според мен ще е адски готино, дори си го представих :О
мисля че ще е неземно...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Зависи от розовото.. Сестра ми си беше направила стаята преди няколко години в много бледо розово и много бледо млечно лилаво и стана супер нежно и хубаво... Черното не мисля че е подходящ цвят за стая...![]()
ох, по принцип да, ама си го представих... в една квадратна стаичка и две по две стените са черни и розови... и.. супер якото изглеждаше..Първоначално написано от slun4ice
но наистина е нестандартно
ако стаята ти изглежда както в моята глава - розово и черно, задължително ; D
И аз си го представих много яко ама все пак...Първоначално написано от jghgh
![]()
Имаше в нас преди една стая в розово, ако е много искрящо ще те боли глава ако седиш повече време, така че си опичай акъла!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
както казаха или бледи нюанси на розово и лилаво или наситени,но не розовото да е цикламено,а пък лилавото вледо![]()
розово и жълто или розово и сиьо или пък с зелено,също не е зле.![]()
Суетата.Моят любим грях.
ууу идеята за розово и черно яко ми допадаиначее що не розово -жълто или светло зелено
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Е розово със синьо, зелено или жълто ще стане като детска градина!Първоначално написано от Sensuality
Може би 2 различни нюанса на розовото е най-приемливо...
svetlo rozovo s1s svetlo zeleno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Моята стая е в жълто и зелено и си ми харесва да ми е такова детскоПървоначално написано от slun4ice
Въпрос на вкус.
Иначе ще е готино със синьо.
Въпроса е за розово+зелено и розово+жълто и розово+синьо... Иначе зелено+жълто си е ок. И мойта стая като бях на 15 беше зелена а килимчето, чаршафите и разни други декоративни неща бяха в оранжево и беше супер..Първоначално написано от Reed
Въпроса е че тия комбинации с розовото ми изглеждат твърде... бебешки някви.. Може би не си представям правилние нюанси...![]()
оо представих си розово и черно!!направоо полудявам искаааам!
![]()
(blush) emi da mislq taka da q boqdisam ama da e na nqkvi nesmetri4ni raietaПървоначално написано от Jamalska
puk da vidim kakvo 6te stane
Бледо розово с бледо лилаво - прекрасно е.На най-добрата ми приятелка стаята е такава.Също много красиво ще е и бледо розово с бананово![]()
Stay up all night with the stars *
абе, авторката, ако искаш да ти прилича стаята на гейска стаичка или на бебешка стаичка давай розово-лилавко, розово-синичко и не знам си кво още.. : ]Първоначално написано от LittlePrincess
като гледам не малко хора ме подкрепиха за черното ^^
на раенца ще е супер
*и да не е бледо розово или отровно розово! не мога да опиша цвета точно какво розово трябва да е, но ти сигурно се сещаш..
Според мен ще е много яко, ако едната ти стена (най-голямата) е черна, с розови вертикали.
Ето като това http://111bits.net/wp-content/upload...riped-wall.png само че не в синьо, а черно и розово.
А другите ти стени да са розови и по тези две, които се допират до черната да има няколко черни вертикали. Само че тези вертикали, които са най-близо до черната стена да са по дебели, после по-тънки и после още по тънки, но не по целите 2 розови стени, които се сключват с черната, ами само до половината на едната и до 1/3 от другата премерно. И 4тата стена, която остава (срещу черната) да е само розова.Така ще се получи много хубаво, но ще ви излезе малко солено :Ь
Дано си ме разбрала
П.С. Ако вашите не подкрепят идеята за черното, пробвай с тъмно лилаво![]()
Доста добра идея, само че според мен ще е сравнително трудна за изпълнение![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
bledo rozovo i bledo sinio (sun) moita staq e taka :]]]
kvi sa teq raieta.........da naistina qko 6te e no tva e podxodq6to za magazin ili vitrina.za mqsto k1deto 6te y4i spi-prosti4ko kazano jivee ne e yda4no frapira6ti cvetove.ako 6te e 4erno i rozovo to pone da nqma vertikali.a i az ne bih mogla i da iskam da naviq maika da mi risyva vertikali razni.....mnogo e trydoemki i se iska dosta preciznost.s tiq vertikali 4ernite 6te stane kato barkod [samo kato si go predstavq na stenata i mi se zaviva svqt]
ama vse pak ti si re6ava6..............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
прасковено. идеята за черното мнооого ме привлича, но ще бъде потискащо...
mindscan
На мен две от стените в стаята са ми ярко червени, щорите също, както и едните чаршафи за леглото. Изоооооообщо не ми пречи яркия цвят и се чувствам супер добре. Така че си е според човекаПървоначално написано от splendour
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ето ти 216 HTML цвята,все някой може да ти допадне:
http://htmllessons.hit.bg/colors16.html
![]()