- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Ужаса" от първата целувка
А бе хора немога да разбера защо изпитвам такъв ужас от тая първа целувка.Имам си гадже но той е доста по голям е от мен и има повече опит в тия работи и всеки път когато се опита да ме целунне аз меко казано се измъквам от прегрътката му и се правя на разсеянаМного искам тази целувка но си мисля че след като ми е първа няма да се справя
![]()
![]()
![]()
![]()
и мен много ме е страх обаче трябва да се случи ;]]
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Все едно аз съм го писала... бях точно като тебеМа спокойно, веднъж престрашиш ли се - други теми ще пишеш
![]()
еlsy![]()
Ти може и да се правиш на разсеяна, но той едва ли си мисли, че наистина сиСигурно усеща притеснението ти, но ти дава още време, за да се подготвиш. Наистина няма страшно! Вярно е, че първата целувка невинаги е както трябва, но с времето става все по-хубава...
![]()
Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много.![]()
![]()
![]()
Пък и вече съм на 14 отдавна трябваше да се е случило![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
При мен беше провал, но не при всички е такаПървоначално написано от elinceto94
Ако си с такава нагласа... може вярно да е провал
А и какво като си на 14? Не си пък чак толкова изостанала от "модата"
![]()
еlsy![]()
Почти при всички не се получава както са си я представяли, но все пак си е първа целувка.. никой не се е родил научен и гаджето ти би трябвало да е наясно с това, както и тиТака, че няма от какво да се притесняваш
Няма да те изяде
![]()
Кажи муТи ако се изложиш така или иначе ще разбере.
А и сиг вече се е досетил,щом се дърпаш като тръгва да те целува.
Бе да не ти пука,колкото повече се притесняваш,толкова по-зле става :]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Как може да имаш гадже без да си се целувала с него...
Отпусни и се и го направи. Няма да те ухапе. (надявам се).
Тъпа ли си?Първоначално написано от elinceto94
Или твоят с опита е много тъп...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ходите и не сте се целунали още... хаха
еми не се очудвам... все пак си 94....
айде успех и "първата" целувка.
<N>
Не говори глупости,моля те!То по тази логика аз на 15 вече трябва да съм престаряла за секс.Направо още малко и никой вече няма да ме иска.Първоначално написано от elinceto94
Моята първа целувка,че беше гавра -така беше,обаче не винаги е така.Само трябва да се отпуснеш и да се опитваш да правиш като него.
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Айде айде не си за пенсия спкойно! Пък и няма абсолютно нищо страшно, така че дерзай!![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Първоначално написано от elinceto94
taka e o6te na 9 trqbva6e da se celuva6, a na 12 da se 6iba6 s vseki sre6nat
The Spark
какво значи отдавна трябваше де се е случило...Всичко става,когато му доойде времето.Иначе всички се страхуват преди 1-та целувка.Спокойно няма нищо страшно![]()
emi da purvata celyvka ne vinagii e hybava.No polse sledva vtorata,tretata......i v edin moment otka4a6 ako ne te celyne
:P
ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI
просто се отдай на момента..и не се притеснявай,няма нищо страшно;]
просто го следвай..и прави движенията които и той прави
няма нищо сложно в целувката,нито пък се учи:}
попринцип и аз се притеснявам,когато се целувам за пръв път с нов човек,но товъга дори още не ходехме просто знаех,че това е ТОЙ,не знам как се случи,седеше там и простоцяла вечер си бяхме говорили,колко сме си близки и колко специални са взаимоотношенията ни,че просто не мислех за нищо друго,единственото,което исках,беше да е до мен...Беше най-уникалния и невероятен момент в живота ми,просто целия свят изведнъж изчезна.![]()
![]()
vsi4ko zavisi ot naglasata ti.. shtom vsi4ko m/y vas e nared i purvata vi celuvka shte e OK ..![]()
![]()
Impossible is a dare.
Спокойно!Няма от какво да се притесняваш и да се дърпаш.Другия път се остави и каквото стане.Моята първа целувка беше първа и за момчето,с което бях.Е не беше идеална,не беше и пълен провал.Няма да я забравя никога.Първоначално написано от elinceto94
Така,че смело напред!Все някога трябва да стане!
И аз така се притеснявахако не се притесняваш намекни му или направо му кажи че до сега не си се целувала..в крайна сметка мисля че ще те разбере.Ако не просто се отпусни и остави всичко на него ти сама ще усетиш какво да правиш
Успех
![]()