.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

"Ужаса" от първата целувка

А бе хора немога да разбера защо изпитвам такъв ужас от тая първа целувка.Имам си гадже но той е доста по голям е от мен и има повече опит в тия работи и всеки път когато се опита да ме целунне аз меко казано се измъквам от прегрътката му и се правя на разсеяна Много искам тази целувка но си мисля че след като ми е първа няма да се справя

и мен много ме е страх обаче трябва да се случи ;]]
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Град
    Враца
    Все едно аз съм го писала... бях точно като тебе Ма спокойно, веднъж престрашиш ли се - други теми ще пишеш
    еlsy

Ти може и да се правиш на разсеяна, но той едва ли си мисли, че наистина си Сигурно усеща притеснението ти, но ти дава още време, за да се подготвиш. Наистина няма страшно! Вярно е, че първата целувка невинаги е както трябва, но с времето става все по-хубава...

Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много.
    Пък и вече съм на 14 отдавна трябваше да се е случило

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от elinceto94
    Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много.
    При мен беше провал, но не при всички е така Ако си с такава нагласа... може вярно да е провал А и какво като си на 14? Не си пък чак толкова изостанала от "модата"
    еlsy

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Почти при всички не се получава както са си я представяли, но все пак си е първа целувка.. никой не се е родил научен и гаджето ти би трябвало да е наясно с това, както и ти Така, че няма от какво да се притесняваш Няма да те изяде

Кажи му Ти ако се изложиш така или иначе ще разбере.
    А и сиг вече се е досетил,щом се дърпаш като тръгва да те целува.
    Бе да не ти пука,колкото повече се притесняваш,толкова по-зле става :]
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Как може да имаш гадже без да си се целувала с него...

Отпусни и се и го направи. Няма да те ухапе. (надявам се).

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: "Ужаса" от първата целувка

А бе хора немога да разбера защо изпитвам такъв ужас от тая първа целувка.Имам си гадже но той е доста по голям е от мен и има повече опит в тия работи и всеки път когато се опита да ме целунне аз меко казано се измъквам от прегрътката му и се правя на разсеяна Много искам тази целувка но си мисля че след като ми е първа няма да се справя
    Тъпа ли си?
    Или твоят с опита е много тъп...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ходите и не сте се целунали още... хаха
    еми не се очудвам... все пак си 94....
    айде успех и "първата" целувка.
    <N>

целували сме се но само като приятели а не с език

Град
    somewhere over the rainbow
    Не говори глупости,моля те!То по тази логика аз на 15 вече трябва да съм престаряла за секс.Направо още малко и никой вече няма да ме иска. Моята първа целувка,че беше гавра -така беше,обаче не винаги е така.Само трябва да се отпуснеш и да се опитваш да правиш като него.

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Почти при всички не се получава както са си я представяли, но все пак си е първа целувка.. никой не се е родил научен и гаджето ти би трябвало да е наясно с това, както и ти Така, че няма от какво да се притесняваш Няма да те изяде

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Все едно аз съм го писала... бях точно като тебе Ма спокойно, веднъж престрашиш ли се - други теми ще пишеш
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Айде айде не си за пенсия спкойно! Пък и няма абсолютно нищо страшно, така че дерзай!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

taka e o6te na 9 trqbva6e da se celuva6, a na 12 da se 6iba6 s vseki sre6nat
    The Spark

какво значи отдавна трябваше де се е случило...Всичко става,когато му доойде времето.Иначе всички се страхуват преди 1-та целувка.Спокойно няма нищо страшно

emi da purvata celyvka ne vinagii e hybava.No polse sledva vtorata,tretata......i v edin moment otka4a6 ako ne te celyne :P
    ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI

просто се отдай на момента..и не се притеснявай,няма нищо страшно;]
    просто го следвай..и прави движенията които и той прави
    няма нищо сложно в целувката,нито пък се учи:}

попринцип и аз се притеснявам,когато се целувам за пръв път с нов човек,но товъга дори още не ходехме просто знаех,че това е ТОЙ,не знам как се случи,седеше там и простоцяла вечер си бяхме говорили,колко сме си близки и колко специални са взаимоотношенията ни,че просто не мислех за нищо друго,единственото,което исках,беше да е до мен...Беше най-уникалния и невероятен момент в живота ми,просто целия свят изведнъж изчезна.

vsi4ko zavisi ot naglasata ti.. shtom vsi4ko m/y vas e nared i purvata vi celuvka shte e OK ..
    Impossible is a dare.

Супер фен
    Спокойно!Няма от какво да се притесняваш и да се дърпаш.Другия път се остави и каквото стане.Моята първа целувка беше първа и за момчето,с което бях.Е не беше идеална,не беше и пълен провал.Няма да я забравя никога. Така,че смело напред!Все някога трябва да стане!
    Обичам те <3 !!!

И аз така се притеснявах ако не се притесняваш намекни му или направо му кажи че до сега не си се целувала..в крайна сметка мисля че ще те разбере.Ако не просто се отпусни и остави всичко на него ти сама ще усетиш какво да правиш Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си