.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Всички ни е страх,но няма от какво! Знам дори,че сега въпреки че всички ти го казваме тва ти ше си мислиш "Е,те са се справили,ама аз дали ще успея..." и няма да си права,защото това наистина е заложено на всеки човек!Просто се отпусни и си наложи,че трябва да го целунеш!А мине ли страха в началото няма да искаш да спираш...освен,ако гаджето ти се целува гадно!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    бъди себе си има достатъчно други ... просто го направи не му мисли много .. даже е приятно .. все някога трябва да се научиш ... когато почустваш, че времето е настъпило направи го
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ако той знае, че ти е първа и ако нещо сбъркаш той ще те разбере.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от elinceto94
    Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много.
    Пък и вече съм на 14 отдавна трябваше да се е случило
    При мен беше провал, но не при всички е така Ако си с такава нагласа... може вярно да е провал А и какво като си на 14? Не си пък чак толкова изостанала от "модата"
    хахь мила недей така познавам момичета който на 14 вече и аборт са правели .... хм ... по темата : моята не беше кой знае какво даже не ми и хареса

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Честно казано съм чувала че първата целувка в повечето случаи е провал за това се притеснявам ужасно много.
    При мен беше провал, но не при всички е така Ако си с такава нагласа... може вярно да е провал А и какво като си на 14? Не си пък чак толкова изостанала от "модата"
    хахь мила недей така познавам момичета който на 14 вече и аборт са правели
    Да, ако искаш съвсем да те очука живота от малка, прави абови аборти на 14. Не чее е чак толкова грешно, ама като не ти е времето за някой нещо само си вредиш. На 14 е най-нормално да си обичаш и харесваш някого и да си изживееш детската любов и мечти

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от confused_starr
    Да, ако искаш съвсем да те очука живота от малка, прави абови аборти на 14. Не чее е чак толкова грешно, ама като не ти е времето за някой нещо само си вредиш. На 14 е най-нормално да си обичаш и харесваш някого и да си изживееш детската любов и мечти
    аз не съм правила аборти ... ако зависеше от мен ... а не от модата още с кукли щях да си играя ...

Цитирай Първоначално написано от confused_starr
    аз не съм правила аборти ... ако зависеше от мен ... а не от модата още с кукли щях да си играя ...
    Ок,ок..Сори, ако съм те засегнала с нещо. :P Тва се отнася на всяко момиче на тая въраст, което се чуди как да постъпи.

и при мен беше пълен провал с него чакахме рейса и тъкмо идваше и аз нали за чао се опитах да го целуна ама стана толква бързо и нищо не се получи
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Град
    kadeto iskam

Re: "Ужаса" от първата целувка

А бе хора немога да разбера защо изпитвам такъв ужас от тая първа целувка.Имам си гадже но той е доста по голям е от мен и има повече опит в тия работи и всеки път когато се опита да ме целунне аз меко казано се измъквам от прегрътката му и се правя на разсеяна Много искам тази целувка но си мисля че след като ми е първа няма да се справя
    е вие като сте заедно кво правите само се гледате ли

щом е по голям и има повече опит не си пропилявай шанса учи се от него всички сме минали от там не е страшно а дори е много сладко

Тая тема ми напомня когато и аз за първи път не се бях целувала и там нали исках съвети тва-оноваа...Ии ми казаха в една чинийка да сложа черешка и до почна да я гоня с езика ..Обаче тогава нямаше череши и аз с една маслинка и цял час я гоня Ама то ми писна отплеснах се и отидох на компа,а маслинката я бях зарязала...По едно време тати се прибрал...И отивам аз в кухнята и кво да видя.. Във същата чиния с моята маслина дето един час я бях подмятала с езика,татенцето сложил отгоре още 50 маслинки.. И седи нашия и си ядеее Добре че не разбра кви съм ги правила..

Та по темата: всичко си идва отвътре.. На мен мн неща ми казаха ама като дойде тоя момент и сичко забравих..
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Мале е са се сещам за моята първа целувка... Доволна съм от нея ...в смисъл готино се лсучи и няма да я забравя никога... :P Бяхме на ледената пързалка и карахме кънки...погледна ме в очите и просто ме целуна..нямаше къде да хода...страх не страх... и не беше толко зле...а и на двамата ни беше за първи път...абе деца какво да кажа...ама тва е минало де..

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Цитирай Първоначално написано от JuSt_A_FrEaK
    Тая тема ми напомня когато и аз за първи път не се бях целувала и там нали исках съвети тва-оноваа...Ии ми казаха в една чинийка да сложа черешка и до почна да я гоня с езика ..Обаче тогава нямаше череши и аз с една маслинка и цял час я гоня Ама то ми писна отплеснах се и отидох на компа,а маслинката я бях зарязала...По едно време тати се прибрал...И отивам аз в кухнята и кво да видя.. Във същата чиния с моята маслина дето един час я бях подмятала с езика,татенцето сложил отгоре още 50 маслинки.. И седи нашия и си ядеее Добре че не разбра кви съм ги правила..

Та по темата: всичко си идва отвътре.. На мен мн неща ми казаха ама като дойде тоя момент и сичко забравих..

Хахаа...аз съм го давала тоя съвет с маслинката някъде тук

Мега фен Аватара на mynichka
    той вече се е досетил , че ще ти е първата целувка ..така , че не се притеснявай толкова
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си