- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Ужаса" от първата целувка
Всички ни е страх,но няма от какво! Знам дори,че сега въпреки че всички ти го казваме тва ти ше си мислиш "Е,те са се справили,ама аз дали ще успея..." и няма да си права,защото това наистина е заложено на всеки човек!Просто се отпусни и си наложи,че трябва да го целунеш!А мине ли страха в началото няма да искаш да спираш...освен,ако гаджето ти се целува гадно!![]()
бъди себе си има достатъчно други ... просто го направи не му мисли много .. даже е приятно .. все някога трябва да се научиш ... когато почустваш, че времето е настъпило направи го![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
хахь мила недей така познавам момичета който на 14 вече и аборт са правели .... хм ... по темата : моята не беше кой знае какво даже не ми и харесаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
Да, ако искаш съвсем да те очука живота от малка, прави абови аборти на 14. Не чее е чак толкова грешно, ама като не ти е времето за някой нещо само си вредиш. На 14 е най-нормално да си обичаш и харесваш някого и да си изживееш детската любов и мечтиПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
аз не съм правила аборти ... ако зависеше от мен ... а не от модата още с кукли щях да си играя ...Първоначално написано от confused_starr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ок,ок..Сори, ако съм те засегнала с нещо.Първоначално написано от beachy_bunny
:P Тва се отнася на всяко момиче на тая въраст, което се чуди как да постъпи.
![]()
и при мен беше пълен провал с него чакахме рейса и тъкмо идваше и аз нали за чао се опитах да го целуна ама стана толква бързо и нищо не се получи![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
щом е по голям и има повече опит не си пропилявай шанса учи се от неговсички сме минали от там не е страшно а дори е много сладко
![]()
Тая тема ми напомня когато и аз за първи път не се бях целувала и там нали исках съвети тва-оноваа...Ии ми казаха в една чинийка да сложа черешка и до почна да я гоня с езика..Обаче тогава нямаше череши и аз с една маслинка и цял час я гоня
Ама то ми писна отплеснах се и отидох на компа,а маслинката я бях зарязала...По едно време тати се прибрал...И отивам аз в кухнята и кво да видя..
Във същата чиния с моята маслина дето един час я бях подмятала с езика,татенцето сложил отгоре още 50 маслинки..
![]()
![]()
И седи нашия и си ядеее
Добре че не разбра кви съм ги правила..
Та по темата: всичко си идва отвътре..На мен мн неща ми казаха ама като дойде тоя момент и сичко забравих..
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Мале е са се сещам за моята първа целувка...Доволна съм от нея
![]()
...в смисъл готино се лсучи и няма да я забравя никога... :P Бяхме на ледената пързалка и карахме кънки...погледна ме в очите и просто ме целуна..нямаше къде да хода...страх не страх...
и не беше толко зле...а и на двамата ни беше за първи път...абе деца какво да кажа...ама тва е минало де..
![]()
Първоначално написано от JuSt_A_FrEaK
Хахаа...аз съм го давала тоя съвет с маслинката някъде тук![]()
![]()
той вече се е досетил , че ще ти е първата целувка ..така , че не се притеснявай толкова![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!