Можете ли да ми кожете с какво мога да си направя като тези къдрици http://prikachi.com/files/45346L.jpgмн ми харесват обаче моята коса е права и мека и незнам как да си ги направя, мн ми харесват
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
аз съм си правила подобни,малко по-къдреви,пробвай с маша![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Средно големи плитки вечер на мокра коса.
Това по то4но е на4упена коса. .. става с пянаако косата ти е права ще се полу4и така,ако е 4уплива ще се накъдри...
~Remember,remember...25th of November~
ам искам да попитам нещо ... значи моята коса е права , но когато си я напраих с маша и след 20 - 30 мин вече пак си беше правааз съм малко тъпичка
та какво трябва да сложа да се задържи пробвах с лак ама нестана
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
косата ми е права, но как с пяна?![]()
да ти кажа и ми мен е така,като съм си я правилаПървоначално написано от roksana_1
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Слагаш пяна, правиш я с машата и после лак. (пяната и лака с най-силна фиксация)Първоначално написано от kukli4kata_01
Докато косата ти е ЛЕКО влажна (почти изсъхнала) нанасяш на нея пяна (препоръчвам ти розовата на Лореал, със силна фиксация, намачкваш така че да се получат желаните къдрици. Изчакваш 10-15 минути, ако е необходимо повтаряш, ако не пръскаш лак със силна фиксацияПървоначално написано от OneGirl
![]()
чувала съм , че една черна е много силна . та кое от двете е по силна ??? а и добре аз ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?Първоначално написано от Sigrina
4ernata e na taft.... mnogo durji (:Първоначално написано от roksana_1
Fall down seven times..
Stand up eight.
а ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?
S pqna stava kogato si nama4ka6 kosata s pqna i sled tva q izsu6i6 s Difuzera na se6oara!!!!!Ei tva e efektno .Of ne se oplakvaite az imam kadrava kosa i ne moa da q traq iskam pravaaaaaaa a kato q izpravqm se izto6tava tai 4e i taka ne staa.
1во пяна, после маша, дифузер, или там каквото използваш. И се казва пяна, а не пияна. Пияна е жена, която се е напилаПървоначално написано от roksana_1
![]()
Аз като бях малка карах майка ми да ми прави рибена кост преди да си легна и после слагах пяна за коса. Но сега минах на студено къдрене![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
След като си си измила косата и вече като е още леко влажна навеждаш се и си слагаш пяната ,за да получиш този ефект и като се изправиш и ще имаш и обемА ако не искаш и обема просто слагаш пяната без да се навеждаш надолу
На права коса доста трудно се получава само с пянаПървоначално написано от shell
Или трябва да я сплете или да я навие.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
след като се изкъпеш помоли майка ти или баба ти да те сплете на рибена кост докато косата ти е още влажна...![]()
еми аз съм се правила така, като си сплитам мократа коса на две плитки риба кост и на сутринта е такъв ефект. Мойта коса обаче е доста чуплива така че не знам при теб дали ще се получи.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
а добре майка ми неможе да и сплете на рибена кост щот нз ако може да ми покажете или кажете начинПървоначално написано от mihichkaaa
а ето как се получава косата ми с маша http://www.album.bg/ecstazy/images/8093029/ ама след 20 мин всичко е станало право ... щот тогава нз че трябва първо пияна да сложа и тогава да почвам с машата![]()
даПървоначално написано от Jus7__Me
аз май не се съобразих много тъй като съм свикнала с моята чуплива коса и...
Да вярно плитки ще помогнат
дам и аз тъй съм се правила...по три плитки една горе и две отстрани сутринта ги пускам без да се реша да не бухватПървоначално написано от Blab
Моята коса мн трудно се къдри щото е права и мека и каквото и да направя мн бързо пада, но това с 3 - те средноголеми плитки ми допадна и ще го пробвам :P![]()