.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: къдрици

къдрици

Можете ли да ми кожете с какво мога да си направя като тези къдрици http://prikachi.com/files/45346L.jpg мн ми харесват обаче моята коса е права и мека и незнам как да си ги направя, мн ми харесват
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    аз съм си правила подобни,малко по-къдреви,пробвай с маша
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на Blab
    Средно големи плитки вечер на мокра коса.

Това по то4но е на4упена коса. .. става с пяна ако косата ти е права ще се полу4и така,ако е 4уплива ще се накъдри...
    ~Remember,remember...25th of November~

Повече от фен Аватара на roksana_1
    ам искам да попитам нещо ... значи моята коса е права , но когато си я напраих с маша и след 20 - 30 мин вече пак си беше права аз съм малко тъпичка та какво трябва да сложа да се задържи пробвах с лак ама нестана
    Bring it on baby.. I taste good!

косата ми е права, но как с пяна?

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    ам искам да попитам нещо ... значи моята коса е права , но когато си я напраих с маша и след 20 - 30 мин вече пак си беше права аз съм малко тъпичка та какво трябва да сложа да се задържи пробвах с лак ама нестана
    да ти кажа и ми мен е така,като съм си я правила
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata_01
    да ти кажа и ми мен е така,като съм си я правила
    Слагаш пяна, правиш я с машата и после лак. (пяната и лака с най-силна фиксация)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Докато косата ти е ЛЕКО влажна (почти изсъхнала) нанасяш на нея пяна (препоръчвам ти розовата на Лореал, със силна фиксация, намачкваш така че да се получат желаните къдрици. Изчакваш 10-15 минути, ако е необходимо повтаряш, ако не пръскаш лак със силна фиксация

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Докато косата ти е ЛЕКО влажна (почти изсъхнала) нанасяш на нея пяна (препоръчвам ти розовата на Лореал, със силна фиксация, намачкваш така че да се получат желаните къдрици. Изчакваш 10-15 минути, ако е необходимо повтаряш, ако не пръскаш лак със силна фиксация
    чувала съм , че една черна е много силна . та кое от двете е по силна ??? а и добре аз ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    чувала съм , че една черна е много силна . та кое от двете е по силна ??? а и добре аз ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?
    4ernata e na taft.... mnogo durji (:
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

а ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?

S pqna stava kogato si nama4ka6 kosata s pqna i sled tva q izsu6i6 s Difuzera na se6oara!!!!!Ei tva e efektno .Of ne se oplakvaite az imam kadrava kosa i ne moa da q traq iskam pravaaaaaaa a kato q izpravqm se izto6tava tai 4e i taka ne staa.

Град
    София
    а ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?
    1во пяна, после маша, дифузер, или там каквото използваш. И се казва пяна, а не пияна. Пияна е жена, която се е напила

Аз като бях малка карах майка ми да ми прави рибена кост преди да си легна и после слагах пяна за коса. Но сега минах на студено къдрене
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    След като си си измила косата и вече като е още леко влажна навеждаш се и си слагаш пяната ,за да получиш този ефект и като се изправиш и ще имаш и обем А ако не искаш и обема просто слагаш пяната без да се навеждаш надолу

Цитирай Първоначално написано от shell
    След като си си измила косата и вече като е още леко влажна навеждаш се и си слагаш пяната ,за да получиш този ефект и като се изправиш и ще имаш и обем А ако не искаш и обема просто слагаш пяната без да се навеждаш надолу
    На права коса доста трудно се получава само с пяна Или трябва да я сплете или да я навие.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    след като се изкъпеш помоли майка ти или баба ти да те сплете на рибена кост докато косата ти е още влажна...

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми аз съм се правила така, като си сплитам мократа коса на две плитки риба кост и на сутринта е такъв ефект. Мойта коса обаче е доста чуплива така че не знам при теб дали ще се получи.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa
    след като се изкъпеш помоли майка ти или баба ти да те сплете на рибена кост докато косата ти е още влажна...
    а добре майка ми неможе да и сплете на рибена кост щот нз ако може да ми покажете или кажете начин

а ето как се получава косата ми с маша http://www.album.bg/ecstazy/images/8093029/ ама след 20 мин всичко е станало право ... щот тогава нз че трябва първо пияна да сложа и тогава да почвам с машата

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от shell
    На права коса доста трудно се получава само с пяна Или трябва да я сплете или да я навие.
    да аз май не се съобразих много тъй като съм свикнала с моята чуплива коса и... Да вярно плитки ще помогнат

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    дам и аз тъй съм се правила...по три плитки една горе и две отстрани сутринта ги пускам без да се реша да не бухват

Моята коса мн трудно се къдри щото е права и мека и каквото и да направя мн бързо пада, но това с 3 - те средноголеми плитки ми допадна и ще го пробвам :P

Цитирай Първоначално написано от Blab

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си