.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Hybrid View

Мен също са ме късали по скайп.
    Явно не му е стигнала смелостта да ти го каже в очите, кавал..
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Пълна тъпотия е наистина!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Супер тъпо парче е тая кучка майна.Не си струва да се занимаваш повече с нея

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Уф, сетих се така за един, който скъса с мен по скайп. Според мен е глупаво да нямаш смелостта да кажеш на човека в очите, затова и не заслужава капчица внимание.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Тъпо е. На мен ми се е случвало и определено е доста глупаво.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Сливница
    за късането и тръгването по скайп или с смс-и мога да кажа само едно-детски истории когато един човек скъса с теб по скайп това може да ти говорори само че не си е заслужавал след като дори няма смелоста да ти го каже в очите

подло е да скъсаш по скайпа-трябва да го направиш очи в очи лично

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от theend
    и накрая подигравателно ми изсипаха "може някой път да излезем да пием по кафе" е няма да стане
    Поне и на кафе са те поканили....а аз 7 пъти я търсих без отговор и най-накрая написа "съжелявам но всичко приключи"

Голям фен Аватара на glamouros
    Ужасно е тъпо да скъсаш (някой да те скъса) по скайпа. НО ! - това не е най-лошият вариант. След като 2 години ходих с едно момче един ден то просто спря да се обажда. Блокира ме по скайпа и съответно всичко приключи - това показва невероятно неуважение или разочарование. При теб не знам кое от двете е, но все пак каквото и да е било заслужаваш да те погледне в очите и да ти каже как стоят нещата.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    в мазето ;dd
    оо наистина е ужасно гадно.. преживявала съм го и ти става много кофти .. работата е там че човекът прото бяга от истината за него е най-лесно по скапа - съсаме и готово.. това се използва от слабите хора .. как може да го направиш?? отвратително е и то на 2 годишна връзкаа вместо да ти обясни очи в очи то.. пфф мани мани
    ама какво да се прави.. такъв е животът

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    оо тва е мн гадно така!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Уникално тъпо, да не говорим, че тва не е месец-два... а две години... просто по-глупав начин няма
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    somewhere over the rainbow
    Предполагам,че внуците ни ще правят секс по скаип с кибер-оргазми и в резултат на това ще имат кибер-бебета.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Баси, не може в очите да те зареже, а и за такава глупава причина... лигла..
    Точно!!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Обърнах страницата вече ,а какво става след това (сега).........тя пак иска да сме заедно...момичето което преди дни ме за*ба по скайпа......нз направо кво да мисля!

2 пъти така ме зарязаха.. голяма е идиотщина тва,ама явно,че не им стиска да ми го кажат в очите.. както каза една мацка наказвай с безрасличие
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

имали друг живот?

Град
    ВаРнАаАа
    Еми глупаво, но е по-добре от колкото с смс!Или пък един ден да видиш половинката си направо с друг/а...Според мен има доста минуси ,но пък хем пак можеш да попиташ "Защо искаш да скъсаме?", хем имаш запечатано всичко и после,ако този който къса с теб се опита да отрече нещо го имаш написано...Но все пак е гадничко

Според мен не е проявила грам уважение към теб.
    На мен ми се е случвало веднъж, ама с въпросния господин "ходихме" само месец и половина ... но пак краткотрайната ни "връзка" не го оправдаваше да скъса с мен по скайп по най-тъпия начин !!

Град
    sofiq
    ужасно е ..мен той ме заряза по скайп след 8 месеца връзка..просто край ей така..

Град
    На седмото небе ;]
    И аз моя последния го отрязах в skype

Според мен тва е мноо тъпо да скъса някой с теб по Skype..
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Ти ще кажеш какво е.

мии да скъсаш по скайп е по-лесно, отколкото на живо.. също така е няк`си пренебрегващо

Цитирай Първоначално написано от silence93
    Тъпо е и да ти предложат по skype, и да те отрежат там!
    daje mnooogo tapo za da go napravish trqbva da imash minimalno 4yvstvo za smelost pone az taka mislq i ne bih go napraila
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си